QUIS UT DEUS ?!

torek, 29. julij 2014

BRAVO, DR. BOGDAN CHAZAN!



Na fotografiji je poljski zdravnik, dr. Bogdan Chazan, bivši primarij bolnišnice s. Družine ter vodja ginekološkega ter porodničarskega oddelka te bolnišnice v Varšavi. Ker ni dovolil, da bi v njegovi bolnišnici abortirali epruvetnega otroka, je bil odstavljen kot direktor, njegovo ime in njegova profesionalnost sta bila oblatena, njegova bolnišnica pa je bila kaznovana s $ 23,000 kazni.

       Pod njegovim vodstvom je bolnišnica sv. Družine zelo napredovala, se razširila in modernizirala ter bila zelo cenjena v Varšavi. A agentov pekla in satana to ne zanima, oni izvajajo politiko svojega šefa, ki je morilec in lažnivec od začetka, zato so dr. Chazana odstranili, ker ni hotel umoriti nerojenega otroka z neumrljivo dušo - neposredno ustvarjeno od Boga.
       Dr. Chazan je pisno obrazložil, da v vesti ne more dovoliti abortusa v bolnišnici sv. Družine. Kajti, če bi morili otroke v tej bolnišnici, potem bi se morala preimenovati v  bolnišnico Felixa Dzerzhinskya, množičnega morilca NKVD v komunistični Rusiji (poljskega rodu).
       Kolega dr. Chazana, dr. Romuald Debski, je očitno želel, da otroka abortirajo. Dr. Chazan je povedal:" Zelo žalostno je, da je bil moj kolega tako okruten do tega otroka, s tem, ko je kršil njegovo dostojanstvo in človeškost. Ljudi ne smemo obravnavati glede na njihov izgled. V bodoče tudi dr. Debski in jaz ne bova videti ne vem kako, morda bova celo grozna. A ne bi želel, da se ljudje obračajo proč od mene. "Bodi do drugih, kakor bi želel, da bi bili drugi do tebe."
       Dr. Kazhan je Katoličan in zato pravi, da otroci zaslužijo našo ljubezen, ker so ljubljeni od Boga. Zato mu moremo samo čestitati, da se je tako pogumno uprl brezbožnim zakonom in politiki ter rekel ne umoru nerojenega otroka. Daj Bog, da bi vsi zdravniki sledili njegovemu zgledu, potem hudič ne bi mogel več moriti nerojenih otrok po svojih sužnjih.
       Vsak abortus je vnebovpijoči greh, ki kliče na Zemljo Božjo kazen in prekletstvo. Zato je danes  na Zemlji takšen "pekel". Vzrok za to, da ima pekel takšno moč je pa majhno število tridentinskih sv. maš, ki so glavno orožje v boju za Božjo čast in slavo in zveličanje neumrljivih duš.