QUIS UT DEUS ?!

torek, 22. julij 2014

"GIVE ME FIVE"

Na zgornji fotografiji je naš Sveti oče Frančišek , ki daje "Give me five" protestantskemu teleevangelistu, Jamesu Robisonu, ki je prišel s skupino ameriških protestantov v Vatikan in je papež z njimi imel srečanje ter kosilo v Domu sv. Marte.
       Zaman čakam, da bom našel na spletu fotografijo papeža, ki kosi skupaj s škofom Bernardom Fellayem in z nekaj njegovimi duhovniki, ki si vsi skupaj v Bratovščini prizadevajo za Božjo čast in slavo in zveličanje duš z maševanjem sv. maše in oznanjanjem vere vseh papežev in svetnikov do 2. vat. koncila. Vprašanje je, če bom to kdaj dočakal na tem svetu. Dočakal pa sem, da daje papež "Five" pri mizi nekemu heretiku, ki svojo pogubno herezijo, ki objektivno vodi v pekel vse, ki ji verjamejo, širi po televiziji in z njo duhovno zastruplja na tisoče ali  morda milijone ljudi.
       Diabolična zmešnjava pustoši v Vatikanu in zato tudi po vsem svetu. Dobri Jezus, ki je za naše zveličanje in Katoliško vero ter Cerkev umrl na križu, bo to diabolično zmešnjavo kaznoval. Pred stoletji so veljali muslimani - džihadisti za Božji bič, s katerim je Jezus kaznoval slabe Katoličane, dobrim pa večal zasluge za Nebesa.
       Pred kratkim je Severna Koreja prodala Al Quaedi v Jemenu 15 mobilnih Scud-B raket, ki jih je mogoče izstreliti iz malega plovila 300 km daleč ter morejo nositi jedrske in EMP konice ali glave. Izračunali so, da bi ob eksploziji takšne EMP rakete nad Ameriko bila uničena vsa elektro-magnetna struktura ZDA in bi v enem letu, kolikor bi potrebovali za njeno popravilo - če bi se jo sploh dalo popraviti - umrlo cca. 90% Američanov. Podobno bi bilo seveda tudi v Evropi in kjerkoli že.
       Iz tega vidimo, da smo v boju proti zlu brez prave maše in vere - brez Troedinega Boga, Jezusa, Marije in Nebes - popolnoma brez moči. Vse je hkrati v Božjih in naših rokah ter v rokah papeža, ki mora čimprej posvetiti Rusijo Marijinemu Brezmadežnemu Srcu z vsemi škofi sveta na isti dan, da se bo svet spreobrnil in bo zavladalo obdobje miru. Sicer nas verjetno čaka Al Quaedin EMP "pozdrav" in izginotje mnogih narodov z Zemlje, kot je povedala Marija v Fatimi in ogenj z neba, kot je razodela v Akitu na Japonskem.
       Molimo torej, da bo papež čimprej dal "Five" 2000 letni Katoliški in apostolski Tradiciji, Bratovščini sv. Pija X. in škofu Fellayu ter posvetil Rusijo Marijinemu Prežalostnemu in Brezmadežnemu Srcu!

                                                  FATIMSKA MARIJA, PROSI ZA NAS!