QUIS UT DEUS ?!

torek, 22. julij 2014

http://christusrexhrvatska.blogospot.com/



 http://christusrexhrvatska.blogspot.com/    To je naslov hrvaškega Tradicionalnega bloga, ki ga ureja mašnik Marko Tilošanec s svojimi sodelavci.Zgornja podoba je na portalu tega bloga, na katerem morete najti na desetine odličnih člankov o Katoliški tradiciji, Bratovščini sv. Pija X., o krizi v današnji Cerkvi ter o zdravilih za to krizo, o življenju sv. Pija X., čigar stoletnico smrti obhajamo letos avgusta ter o Tradiciji na Hrvašem ter po svetu ter mnogo drugega zanimivega in zveličavnega.
       Na zgornejm naslovu(ozir. na njihovi e-pošti) morete dobiti v hrvaščini knjigo nadškofa Marcela Lefebvra z naslovom "Otvoreno pismo zbunjenim katolicima" in "Kratak kritički pregled Novog reda Mise" kardinalov Ottavianija in Baccija.

       Obe knjigi Vam zelo priporočam. V prvi nadškof Lefebvre na zelo lep in preprost način razloži, kaj se dogaja v Cerkvi po koncilu, vzroke za to in poda rešitve krize v Cerkvi. V drugi knjižici pa kardinala Ottaviani in Bacci na kratko razložita, zakaj je modernistična maša v nasprotju sprejetim in potrjenim obredom tridentinske sv. maše. To kratko študijo sta dala kardinala osebno v roke papežu Pavlu VI., ki pa je vztrajal pri svojem modernizmu. Zato je tudi zaradi modernistične maše zapustilo Cerkev na milijone ljudi, koliko se jih je pogubilo zaradi pustošenja modernizma v Cerkvi, bomo pa zvedeli šele na Sodni dan. A takrat bodo morali modernisti - od papežev navzdol - dati oster in težak odgovor za vse te odpadle in pogubljene Katoličane - in takrat ne bi bil rad v njihovi koži!

Mašniku Marku Tilošanecu, njegovim sodelavcem in vsem Tradicionalnim Katoličanom na Hrvaškem čestitam za njihov tradicionalni blog ter molim in jim želim, da bi dobri Bog s Sveto Družino na priprošnjo mučeniškega bl. kardinala Alojzija Stepinca, obilno blagoslavljal njihovo delo za prenovo Katoliške Cerkve in Tradicije v Jezusu Kristusu na Hrvaškem!