QUIS UT DEUS ?!

sreda, 20. avgust 2014

ISIS OBGLAVLJA OTROKE IN MORI NJIHOVE STARŠE

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/leader-isis-is-systematically-beheading-children-in-christian-genocide?f=must_reads

        Na tej povezavi si morete ogledati video poročilo o teh grozodejstvih. ISIS je ime za Islamsko državo Iraka in Sirije. Te vnebovpijoče zločine počnejo na podlagi korana in svoje muslimanske vere.
Magdi Allam , ki ga je papež Benedikt XVI. krstil na Velikonočno vigilijo, je posvaril Vatikan, da je temelj muslimanskega terorja v samem koranu. A koncilski papeži, še posebno tisti "kanonizirani", so nas z 2. vatikanskim koncilom vred prepričevali, da mi in muslimani ter Judje častimo istega Boga. Lahko samo upamo, da ne bodo začeli še naši modernisti obglavljati otrok v Vatikanu!
       Čeprav so muslimani sami priznali, da je večina muslimanskih kulturnih centrov z mošejami v Evropi namenjena tudi urjenju džihadistov (glavorezcev), je naš modernistični škof Andrej Glavan s svojo navzočnostjo počastil in "blagoslovil" umestitev temeljnega kamna za takšen muslimanski        kulturni center in mošejo v Ljubljani.