QUIS UT DEUS ?!

ponedeljek, 25. avgust 2014


JOSEPH FADELLE NE VERJAME, DA MUSLIMANI IN KATOLIČANI ČASTIMO ISTEGA BOGA


Foley580

Prejšnji teden je ta fotografija obšla svet. Na kolenih ob desni strani zamaskiranega ISIS vojaka z nožem v levici naj bi klečal neki pred dvema letoma ujeti ameriški novinar.

Joseph Fadelle je bil sin muslimanskih staršev v Iraku na samem vrhu iraške družbe. Ime mu je bilo Muhammad. Pri 23 letih je moral iti v vojsko - zelo ublaženo zaradi njegovega statusa. V sobi je bival z nekim Katoličanom. Prepričan v superiornost muslimanske vere nad Katoliško je sklenil Katoličana spreobrniti v svojo vero, a končalo se je tako, da je Katoličan Massoud spreobrnil njega. Muhammad je postal Katoličan po srcu in duši. Zaprli so ga v zloglasni iraški zapor Hakimieh, kjer so ga 16 mesecev mučili, da bi zopet postal mohamedanec, a vse zaman. Zato so ga njegovi sorodniki vzeli iz zapora in ga skušali sami spreobrniti. Ker jim ni uspelo, sa ga večkrat ustrelili in zapustili misleč, da je mrtev. A Muhammad je bil samo težko ranjen. Okreval je in po neštetih pripetljajih je bil po 13 letih krščen in je dobil krstno ime Joseph.

Danes živi v Franciji poročen s 4 otroki. Zaradi Jezusa je pretrpel praktično vse, kar more nekdo pretrpeti, bil je Zanj ustreljen od svojih sorodnikov, zgubil je vse premoženje, vse bivše prijatelje, sorodnike in domovino. A je srečen, ker je našel svojega Stvarnika in Odrešenika Jezusa Kristusa in njegovo Mater Marijo. O vsem tem je napisal knjigo z naslovom "The Price to Pay".

Joseph Fadelle ne veruje, da je vsaka vera enako dobra in da muslimani in Kristjani častimo istega Boga. A to so nas učili skupaj z 2. vatikanskim koncilom pokoncilski papeži. "Sveti" papež Janez Pavel II. je celo poljubil koran, kar si morete ogledati na spodnji forografiji. Ob neki priliki je celo molil, naj sv. Janez Krstnik blagoslovi ali varuje islam. Kot papež je šel v mošejo, enako kot tudi papež Benedikt XVI.


Benedikt XVI. je leta 2008 za Velikonočno vigilijo krstil Magdi Alamma, bivšega muslimana, pomočnika direktorja Corriere della Sera, enega najbolj branih dnevnikov v Italiji. Izbral si je krstno ime Christiano. Lani je izstopil iz Cerkve. Vzrok? Verski relativizem in še posebno legitimizacija islama kot prave vere v Katoliški Cerkvi.

Takole je povedal: " Evropa bo končala tako, da jo bo isklam podjarmil, če ne bo našla poguma, da bo islam obsodila kot nesprejemljivega za našo civilizacijo in s temeljnimi človekovimi pravicami in če ne bo zavrgla korana zaradi netenja sovraštva, nasilja in morjenja nemuslimanov." Christiano tudi meni, da morajo Evropejci obsoditi shario kot zločin proti človeštvu in zaustaviti širjenje mošej. V Bruslju je škof muslimanom podaril Marijino cerkev s kupolo. To cerkev so hoteli imeti ravno zaradi kupole, ker jo mošeja mora imeti - in so jo dobili. Tradicionalni Katoličani je ne bi dobili nikoli.



Pa poglejmo na vse to zapisano z očmi Kastoliške tradicije. Že v Stari zavezi je Bog svoje izvoljeno ljudstvo vzgajal tako, da je, ko so začeli grešiti, malikovati tuje bogove in prelamljati zavezo z Njim, edinim Bogom, dopustil, da so jih premagovali in desetkali okoliški poganski narodi. Če so Izraelci bili Bogu zvesti, jih je pa blagoslavljal in jih varoval - tudi na čudežen način, če je bilo potrebno.

Enako ravna Jezus s svojim Novozaveznim Božjim ljudstvom dandanes. Muslimani so bili skozi zgodovino Cerkve Božji bič, s katerim je Bog dal vedeti Katoličanom, da se morajo spreobrniti in poboljšati svoje poti, če se nočejo pogubiti. Danes je večina sveta poganiziranega z uzakonjenimi vnebovpijočimi pregrehami: ločitev zakona, sodomizem, kontracepcija, abortus, feminizem, evtanazija, grešna spolna vzgoja v šolah, učenje laži evolucije, heliocentrizma, bigbengizma, milijonizma, pornografija, vse lažnive in krive vere na enaki ravni s pravo Katoliško vero in Cerkvijo, nudistične plaže in bazeni, poizkusi na nerojeneih otrocih, epruvetno spočenjanje otrok...

V Katoliški Cerkvi pa vlada in pustoši modernistična sekta z modernistično mašo in teologijo, z ekumenizmom, egalitarizmom in oznanjanjem svobode za vse vere, kar ima za posledico neštete škandale in pogubljenje duše zaradi izgubljene vere in morale.
Čeprav so muslimani sami priznali, da je večina muslimanskih kulturnih centrov z mošejami v Evropi namenjena tudi urjenju džihadistov (glavorezcev), je naš modernistični škof Glavan počastil in "blagoslovil" s svojo navzočnostjo umestitev temeljnega kamna za takšen center in mošejo v Ljubljani.

To je po mojem mišljenju vzrok, za ves uspeh "muslimanskega biča", ki ga Bog uporablja za spametovanje pokvarjenega poganiziranega sveta in modernistične sekte, ki vlada in pustoši po Njegovi Cerkvi. Kajti muslimani vse te pregrehe formalno zavračajo in prepovedujejo za muslimane. Z video posnetki, ki te grehe predstavijo, pa svarijo in spreobračajo v svojo vero mlade.

Edina rešitev za ta svet je torej spreobrnjenje h tradicionalni Katoliški veri. Vse države morajo dati v svoje ustave 10 Božjih zapovedi, 5(6) Cerkvenih zapovedi in 6 resnic in to v zakonih dosledno upoštevati. Sicer nas čakajo Božji bič in nadnaravne kazne, o katerih je govorila Marija v Fatimi in Akitu. Molimo vsak dan za posvetitev Rusije Marijinemu Brezmadežnemu Srcu, da se bo svet čimprej spreobrnil in bo zavladalo obdobje miru!


FATIMSKA MARIJA, PROSI ZA NAS!