QUIS UT DEUS ?!

ponedeljek, 18. avgust 2014

MARIJA, KRALJICA ANGELOV, PROSI ZA NAS!



 
 
 

 
 


NAŠA GOSPA, KRALJICA ANGELOV



1863. leta je redovnici Bernardinki Devica Marija povedala, da moramo njo, kot Kraljico angelov, prositi, da nam pošlje v pomoč angele v boju proti hudičem. A sestra je Marijo vprašala:"Toda, dobra Mati, ti, ki si tako ljubezniva, kaj jih ne bi mogla poslati, ne da bi mi za to prosili?" "Ne", je odgovorila Marija, "ker je molitev pogoj, ki ga je Bog sam postavil, za pridobitev milosti."

Potem je Marija Bernardinko naučila molitev v ta namen in ji rekla, naj jo povsod razširi. Podobno je bilo 13. januarja 1864. leta, ko je Marija enako odgovorila mašniku Louisu Cestaku, ustanovitelju Kongregacije Marijinih služabnikov, in ga naučila podobno molitev v ta namen.

V tem apokaliptičnem času je še toliko bolj potrebno kot sredi 19. stoletja, da prosimo Marijo, Kraljico angelov, naj nam pošilja svete angele v pomoč v boju proti peklu, ki vlada v svetu po svojih pomočnikih in v Katoliški Cerkvi po svoji modernistični sekti. Zato molimo to molitev, če je le mogoče, vsak dan:



Vzvišena nebeška Kraljica, najvišja Vladarica angelov, ki si od vsega začetka prejela poslanstvo in oblast, da zdrobiš glavo Kači, prosimo Te, pošlji Tvoje svete angele, da bodo pod Tvojim poveljstvom in s Tvojo oblastjo preganjali hudobne duhove, jih z vseh strani napadali, zaustavljali njihove predrzne napade in jih od tod pregnali v brezno gorja.

Najsvetejša Mati, pošlji svoje angele, da nas bodo branili in pregnali okrutnega sovražnika proč od nas. Amen.

Vsi vi sveti angeli in nadangeli, pomagajte nam in branite nas.