QUIS UT DEUS ?!

sobota, 4. oktober 2014

KATOLIŠKA CERKEV JE IMELA PRAV, GALILEJ SE JE MOTIL!



Vabim Vas, da si ogledate predfilm filma "Načelo" ali "The Principle" v originalu. Premiera filma bo 24. oktobra v Čikagu, v Ameriki. Film nam bo predstavil znanstveno evidenco, da se je Galilejo Galilej motil, in da je Cerkev imela prav, ko je učila s Svetim pismom in s Tradicijo, da je Zemlja nepremično središče Božjega stvarstva. Več o tem si preberite na naslednji povezavi:          http://galileowaswrong.blogspot.com/ .
         Danes imamo na stotine znanstvenikov z doktorati z državnih univerz, ki nam podajajo znanstveno evidenco, da je naš svet ustvarjen, in da nikoli ni bilo ne kozmične in ne biološke evolucije. Več o tem si morete prebrati na povezavi : www.kolbecenter.org .
      
Ateistična ali brezbožna sekta, ki vlada v politiki in šolstvu, si prizadeva to neovrgljivo znanstveno evidenco zadušiti ali jo vsaj ignorirati. Dela se, kakor da nič ne vidi, ne sliši in ne ve. A Resnica, za katero stoji Bog, je nepremagljiva in počasi, a zagotovo zmaguje v srcih in dušah ljudi, o katerih so angeli peli nad Betlehemom, da so do dobre volje. In ker je teh ljudi še malo, zato je na svetu malo miru in veliko prelivanja krvi. Zato molimo, da bo Resnica zmagovala in bo laž čimprej premagana s posvetitvijo Rusije Marijinemu Brezmadežnemu Srcu!