QUIS UT DEUS ?!

sreda, 10. december 2014

RECEPT ZA UNIČENJE CERKVE



Antonio Socci, italijanski novinar, je bil na začetku pontifika papeža Frančiška njegov vnet podpornik. Po vsem, kar smo od papeža slišali in doživeli, pa je postal njegov kritik.
v Južni Ameriki Katoličani množično odhajajo v razne sekte - največ protestantske. Socci pravi, da je ta recept s papežem sedaj uporabljen za vso Cerkev.
Eden izmed potez v tej smeri je dejstvo, da je papež Frančišek povabil Patti Smith, tako imenovano "botro" punk roka, da bo letos imela vVatikanu Božični koncert.
Smithova je proabortus "rok zvezda". K članku sem hotel pripeti njeno fotografijo, a ko sem odprl ustrezno spletno stran, sem jo moral hitro spet zapreti, ker so vse njene fotografije bolj ali manj pohujšljive.
Christopher Ferrara pravi, da pride človeku ob tem takoj na misel fraza "diabolična zmešnjava".Smithova je izjavila, da bo pela na koncertu za svoje sovražnike, potem pa izrekla prostaško besedo, ki jo John Venari ni zapisal cele na svojo spletno stran, ker je tako pohujšljiva.
Moj komentar: Naj papež Frančišek počne karkoli, Kristusove Cerkve mu ne bo uspelo uničiti, pa naj povabi v Vatikan milijon Patti Smith in njej podobnih. Katoliška Cerkev bo obstala povsod tam, kjer se bo maševala prava KATOLIŠKA tridentinska sv. maša - v cerkvah ali katakombah!
29. novembra je papež Frančišek šel v modro mošejo v Carigradu z velikim muftijem in za dve tri minute s sklenjenimi rokami in zaprtimi očmi molil v smeri qible - proti Meki.
Na letalu ob vrnitvi je povedal novinarjem, ki so ga o tem vprašali, da je vprašal muftija, če sme moliti in ko mu je ta dovolil, potem je molil za Turčijo, za mir, za muftija, za vsakogar, za sebe samega, ki potrebuje molitev in še posebno za mir.
Na spletu Bratovščine sv. Pija X. komentator pravi, da je iskrenost eno, resnica pa spet nekaj drugega v tem primeru. Sprašuje se, h komu vendar je papež molil v mošeji v smeri Meke. K Jezusu, ki ga muslimani zanikajo kot Boga, k Sveti Trojici, ki jo absolutno zavračajo. In kaj bi na to rekla Asia Bibi, ki so jo muslimani v Pakistanu obsodili na smrt in papež ni hotel zanjo posredovati, čeprav mu je pisala in ga zato prosila? In kaj bi rekli na to trije otroci Shazada in Shame, ki so ju muslimani živa zažgali v peči za žganje opeke, ker sta bila Katoličana in ker sovražijo Katoličane?
Jaz bi dodal samo še to, da papež v mošejah nima kaj iskati, še manj pa tam moliti. V mošejo bi smel iti samo v primeru, če bi tam pozval velikega muftija in vse muslimane, naj se spreobrnejo in postanejo Katoličani, ker zunaj Katoliške Cerkve ni zveličanja, kot to uči trikrat definirana dogma Katoliške Cerkve.
Za molitev k Bogu pa imamo Katoličani Cerkve s tabernaklji z Najsvetejšim - z Jezusom, ki je navzoč v hostiji in zato molimo Katoličani v smeri proti tabernaklju in večni luči, ne pa v smeri proti Meki.