QUIS UT DEUS ?!

torek, 13. januar 2015

OD OLTARJA DO NAROČJA

Bishop John McCarthy

Na zgornjih fotografijah je škof John McCarthy iz škofije Austin v Teksasu. Objema dve svoji ministrantki, na drugi fotofrafiji pa drži eno v naročju.

Posnetka sta podoba stanja feminizirane in poženščene modernistične Cerkve po 2. vatikanskem koncilu. O tem je pred kratkim spregovoril ameriški kardinal Raymond Leo Burke.


Ilustracija 4: kardinal Raymond Leo Burke


To je eden izmed redkih konzervativnih kardinalov, ki se je upal odkrito upreti papežu Frančišku in kardinalu Kasperju na sinodi o družini lani v Vatikanu. Za kazen ga je papež strumno odstavil z mesta prefekta rimske Signature in je postal zgolj formalni patron Malteškega viteškega reda.

Kardinal Burke je na sploh kritičen do modernizma in rad mašuje tridentinsko sv. mašo. Poleg njega so bolj konzervativni še škof Athanasius Schneider iz Kazastana, kardinali Carlo Cafarra iz Bologne, Camilo Ruini - voditelj italijanske škofovske konference, Angelo Scola iz Milana in Fernando Filoni. Vsak je dobil ali pa bo še dobil svoje zato, ker ni na modernistični liniji s papežem Frančiškom.

A.D. 2008 je papež Benedikt XVI. naročil kardinalu Francu Rodetu, da naredi preiskavo o življenju redovnic v Ameriki, ki nosijo hlače in civilne obleke, živijo po stanovanjih in oznanjajo feminizem, socializem, razredni boj, ekologijo (priljubljeno temo papeža Frančiška), sprejemljivost sodomizma, privrženost budizmu in druge poganske new age zadeve.

"Redovnice" v hlačah so zagnale vik in krik proti našemu kardinalu, ki ga je jadrno pod papežem Frančiškom zamenjal kardinal Joao Bras de Aviz, popolnoma na liniji revolucije papeža Frančiška v Cerkvi. Kardinal de Aviz je takoj požegnal ameriške hlačmanke in njihov feminizem, one so pa jadrno v zahvalo zahtevale, da Vatikan nemudamo postavi na odločilne položaje v Cerkvi ženske in da brez njihove prve besede ne začne nobene podobne raziskave več.

Kardinal Burke je pred kratkim povedal, da je radikalni feminizem v Cekvi in družbi potisnil moške v ozadje. Cerkev po koncilu se je zato ves čas ukvarjala z ženskami, pomen očeta in duhovnika pa je bil pozabljen: "Cerkev je postala zelo feminizirana...Če odštejemo duhovnike, so cerkve postale polne žensk. Aktivnosti v župniji in celo liturgiji so zapadle pod vpliv žensk in postale tako feminizirane, da s tem odbijajo moške. Moškim se aktivno sodelovanje v Cerkvi velikokrat upira. Poženščeno okolje in pomanjkanje Cerkvenega interesa po večji vključitvi moških je privedlo do velikega odpada moških."

Kardinal Burke potem spregovori o izgubi svetega v liturgiji, kar moške zelo odbija. In tu je potrebno reči bobu bob. Z uvedbo protestantizirane maše na Lutrovi mizi, ki so jo naredili prostozidar Anibale Bugnini in 6 protestantov, je hudič dobil odličen in odločilen instrument s katerim sprevrača vse okrog in na glavo, uničuje Katoliško vero Katoličanov in pogublja neštevilne duše.

Duhovniki mašujejo na Lutrovih mizah (Luter jih je vpeljal za svojo novo vero) in kažejo Jezusu v tabernaklju hrbet, molijo protestantizirane molitve in delijo Jezusa stoje in na roke. To so v 4. stoletju najprej vpeljali krivoverci arijanci, v 16. stoletju Luter, v 20. stoletju pa modernisti v Katoliški Cerkvi. Tudi našemu papežu Frančišku ministrirajo dekleta in zato zgornje fotografije ameriškega škofa z ministrantkami niso nič nenavadnega.

Ob vsem tem moramo samo pomisliti na besede sv. Pija X., da je modernizem sinteza vseh krivih ver, da je osrednja dogma modernizma evolucija in da so MODERNISTI NAJBOLJ POGUBNI SOVRAŽNIKI CERKVE. To pomeni, da so najbolj pogubni sovražniki človekovega zveličanja, kajti salus animarum - zveličanje duš je VRHOVNI ZAKON KATOLIŠKE CERKVE (začuda zapisan tudi v zadnjem kanonu modernističnega Cerkvenega zakonika).

Zato se moramo Bogu in Mariji vsak dan zahvaljevati za absolutno nezaslužen dar in milost tradicionalne Katoliške sv. maše, vere, nauka in morale in prositi ter moliti združeno z našimi žrtvami, da bo Jezus čimprej napravil konec modernistični revoluciji v Cerkvi ter napravil v njej red, kakršen je vladal pred to pogubno hudičevo revolucijo!


SV. PIJ X. IN NADŠKOF MARCEL LEFEBVRE, PROSITA ZA NAS!