QUIS UT DEUS ?!

torek, 24. februar 2015

MODERNISTIČNO MALIKOVANJE

Vabim Vas, da si na spodnji povezavi ogledate fotografije z nedavnega škofovskega posvečenja nekega novega novus ordo škofa v Čilu. Vsi navzoči škofje, papeški nuncij in eden kardinal so somalikovali z nekim poganskim vračem.
Približno 6 milijonov Katoličanov je raje umrlo na začetku Krščanstva, kot da bi malikovali. Po 2. vatikanskem koncilu škofje in kardinali malikujejo prostovoljno zaradi pogubnih naukov in zgledov pokoncilskih papežev.
Edini navdihnjeni prevod Sv. pisma - Hieronimova Vulgata - zatrjuje v psalmu 95, da so vsi maliki poganov hudiči( To boste zaman iskali v ekumenskih prevodih Svetega pisma.). Logičen zaključek tega je, da so vsi navzoči škofje, papeški nuncij in kardinal objektivno malikovali hudiče med obredom posvečenja novega čilskega škofa.
To dejstvo je simptomatično za moderniste, kajti njihova liturgija, vera, nauk in morala je eno samo mešanje dobrega in slabega, nebeškega in peklenskega. Po nauku Cerkvenih očetov je pa takšno mešanje stara in pretkana taktika satana, ki na ta način lažje in bolj gotovo zavaja ter pogublja duše.
Gre za kompromis ali po domače gemišt Katoliško liturgijo, vero, nauk in moralo, ki vodijo Katoličane po široki poti v pogubljenje in ne v Nebesa.




KATOLIŠKI MUČENCI VSEH ČASOV, PROSITE ZA NAS!!!