QUIS UT DEUS ?!

ponedeljek, 20. april 2015


"ZDAJ PA SEM ZELO PRESTRAŠEN."

Tako je povedal Stephen Lendman, strokovnjak za medanrodno politiko, star 80 let. Nikoli prej v času hladne vojne ga ni skrbelo, zdaj ob krizi v Ukrajini je pa prestrašen.

Papež noče posvetiti Rusije Marijinemu Brezmadežnemu Srcu z vsemi škofi sveta na isti dan, a za Veliki četrtek je v rimski jetnišnici Rebibbia umil in poljubi noge moškemu, ki se je dal spremeniti v žensko - drugospolniku - in se sedaj imenuje Isabel.

Spol človeka je zapisan v vsakem DNA vsake celice človeka in v vsakem genomu človeka ter v njegovi duši, zato je kirurško spreminajnje spola navadno goljufanje in kraja denarja od duhovno ter duševno prizadetih ljudi, ki hočejo zamenjati spol. Takšna želja je hkrati višek napuha ter arogance, ko hoče nekdo neposredno nasprotovati Božji volji.

Vsak drugospolnik ali drugospolnica se more odslej sklicevati za svoje vnebovpijoče smrtno grešno početje na papeža, ki je "Isabel" umil ter poljubil noge. Potem pa mu-ji je gldal v oči in mu-ji govoril: "Naj te Bog blagoslovi. Naj te Jezus blagoslovi." In potem je šel-šla "Isabel" še k sv. obhajilu pri papeževi maši.
Pope kisses foot of transsexual 04
 
Ni čudno, da Božja kazen visi nad človeštvom, če niti papež, Kristusov namestnik, ne ve, kaj je prav ter noče spolniti Marijine zapovedi iz Fatime, hkrati pa počne stvari, ki so v pohujšanje vsem, ki še ohranjajo tradicionalno sv. mašo, vero, nauk in moralo naših očetov in mater.

Zaman bo papež razglasil Leto usmiljenja, če se človeštvo ne bo sreobrnilo - skupaj s papežem Frančiškom in drugimi liberalnimi Katoličani vred. Devica Marija sama je v slavospevu Magnificat povedala kot Sedež Modrosti in Devica Najmodrejša, da Bog skazuje svoje usmiljenje samo tistim, ki se ga bojijo, kakor se glasi pravi prevod iz Hieronimove Vulgate.

Tiste, ki Boga žalijo s svojimi grehi in se ga ne bojijo izzivati, pa kaznuje v svoji Pravičnosti - četudi sedijo na papeškem prestolu.

Kako čudovit zgled nam je dal sv. kralj Ludvik IX., ki je kaznoval Bogokletje v svojem kraljestvu tako, da je dal Bogokletnežu prebosti jezi z žarečo iglo. Sam je dejal, da bi si dal takoj prebosti z žarečo iglo tudi svoj jezik, če bi mogel s tem preprečiti, da ljudje v njegovem kraljestvu ne bi žalili Boga z bogokletji.

Daj Bog, da bi naš papež Frančišek začel posnemati tega svetega kralja pri svojem papeževanju!



SVETI LUDVIK IX. , PROSI ZA NAS IN ZA NAŠEGA PAPEŽA! HVALA TI!