QUIS UT DEUS ?!

sobota, 23. maj 2015

"KDOR ME LJUBI, SPOLNJUJE MOJE BESEDE, KDOR PA ME NE LJUBI, NE SPOLNJUJE MOJIH BESED."

Quotes from Pope Pius XII on the Holy Church of God:
"For nothing more glorious, nothing nobler, nothing surely more honorable can be imagined than to belong to the One, Holy Catholic, Apostolic and Roman Church, in which we become members of one Body as venerable as it is unique; are guided by one supreme Head; are filled with one divine Spirit; are nourished during our earthly exile by one doctrine and one heavenly Bread, until at last we enter into the one, unending blessedness of heaven."   ~Pope Pius XII, "Mystici Corporis Christi", 1943
************** 
"Nič ni bolj slavnega, plemenitega, zagotovo nič bolj častnega si ni mogoče predstavljati, kot pripadati Eni, Sveti, Katoliški, Apostolski in Rimski Cerkvi, v kateri smo postali člani enega Telesa, ki je tako častitljivo, kot je tudi enkratno. Vodi nas ena vrhovna Glava, NAPOLNJENI SMO Z ENIM BOŽJIM DUHOM, med našim zemeljskim izgnanstvom smo hranjeni z enim naukom in nebeškim Kruhom, dokler ne bomo vstopili v eno, neskončno blaženost Nebes."
- papež Pij XII., "Mistici Corporis Christi", 1943
       Tako je zapisal pred 72 leti papež Pij XII. z zgornje fotografije, s tiaro in perjanicami ob papeškem prestolu na katerem ga nesejo, on pa blagoslavlja.
Jezus je ukazal svojim apostolom in učencem, naj gredo po vsem svetu in učijo vse narode in ljudi, kar jih je on  naučil, naj jih krščujejo v Imenu Očeta, in Sina in Svetega Duha. Kdor bo krščen in bo veroval, bo zveličan, kdor ne bo veroval, bo pogubljen.
Do 2. vatikanskega koncila so Katoličani spolnjevali ta Jezusov ukaz, ker so Jezusa ljubili, po koncilu so začeli  modernisti-liberalci učiti laž, da si more vsak človek izbrati vero po svoji vesti in da so vse vere bolj ali manj dobre za v Nebesa. Ker Jezusa ne ljubijo več, ne spolnjujejo njegovih besed.