QUIS UT DEUS ?!

torek, 5. maj 2015

OČE NICHOLAS GRUNER, FATIMSKI DUHOVNIK, BO POČAKAL NA POSVETITEV RUSIJE V VEČNOSTI

 





 

OČE NICHOLAS GRUNER (4.maj A.D. 1942 - 29. april A.D. 2015)


       Oče Nicholas Gruner je vodil Fatimski center v Kanadi. 38 let svojega življenja je posvetil širjenju sporočil Fatimske Marije. Njegov center je izdajal revijo Fatima Crusader. Organiziral je fatimske konference v raznih krajih sveta. V Rimu je s svojimi sodelavci napravil vse, kar je mogel, da bi papež posvetil Rusijo Marijinemu Brezmadežnemu Srcu.

       Oče Gruner je bil z dušo in srcem Marijin Sin in zvesti služabnik Jezusa Kristusa. Maševal je samo tridentinsko sv. mašo in oznanjal tradicionalno Katoliško vero. Zato so ga modernisti in liberalci v Cerkvi preganjali, kolikor so mogli. A oče Gruner je neustrašno širil Marijina sporočila iz Fatime do 29. aprila letos, ko ga je Gospod poklical k sebi. 4. maja bi bil star 73 let.
         Sredi modernistično-liberalne revolucije zelo potrebujemo zglede pogumnega življenja po tradicionalni Katoliški veri, nauku in morali. Zato je tako pomembno, da poznamo življenje križarjev za zmago 2000 letne Tradicije v Cerkvi. V Večnosti so sedaj naši priprošnjiki, mi pa molimo za njihovo beatifikacijo in kanonizacijo, da bodo povzdignjeni kot svetniki na Katoliške oltarje. Z vso moralno gotovostjo se moremo zatekati k nadškofu Marcelu Lefebvru, škofu Antoniju de Castro Mayer, sedaj pa tudi k očetu Nicholasu Grunerju.
       Vsi trije so se pogumno borili proti liberalizmu v Cerkvi in posvetili svoje življenje boju za tradicionalno Katoliško sv. mašo, vero, nauk in moralo. Naj prosijo za nas, ki smo še sredi bojnega polja, da se bomo tudi mi po njihovem zgledu tako pogumno, zvesto in zmagovito borili za Božjo, Jezusovo, Marijino in Jožefovo čast in slavo, za pravice Jezusove Cerkve in za zveličanje neumrljivih duš.      
      


       Vabi Vas, da si ogledate zgornji video, ki ga je napravil Fatimski center v Kanadi v ljubeč spomin na očeta Nicholasa Grunerja, čigar telo bo škof Bernard Fellay pokopal 9. maja.

GOSPOD, DAJ MU VEČNI POKOJ IN VEČNA LUČ NAJ MU SVETI. NAJ POČIVA V MIRU. AMEN.
 
 
****************
 
 
DEVETDNEVNICA ZA BEATIFIKACIJO OČETA NICHOLASA GRUNERJA IN ZA USLIŠANJE NAŠIH PROŠENJ
 
 
       Dobri Jezus, oče Nicholas Gruner je večino duhovniškega življenja posvetil širjenju sporočil Tvoje Matere Marije, ki se je prikazovala v Fatimi. Kljub temu, da so ga modernisti preganjali, je neustrašno širil s svojimi pomočniki pobožnost do Marijinega Brezmadežnega Srca in si prizadeval, da bi mu papež posvetil Rusijo z vsemi škofi sveta na isti dan.

         Prosimo Te, daj da bo v Tvoji Cerkvi čimprej zmagala 2000 letna apostolska in Katoliška Tradicija s tridentinsko sv. mašo, vero, naukom in moralo in da bo oče Gruner povzdignjen na oltarje Katoliške Cerkve kot blaženi in svetnik.
        Daj, da bomo posnemali zgled njegovega pogumnega življenja in boja za Tvoje pravice, za Tvojo in Marijino čast in slavo in za zveličanje duš. Meni pa po njegovih zaslugah in na njegovo priprošnjo podeli naslednjo milost...

OČE NICHOLAS GRUNER, PROSI ZA NAS!
 

OČE NAŠ, ZDRAVA MARIJA, SLAVA OČETU
 
                                                                                            

                                              In Loving Memory