QUIS UT DEUS ?!

torek, 9. junij 2015

NA IRSKO SO SE VRNILE KAČE - AMPAK NE ŠELE 22. MAJA - TEMVEČ Z MODERNIZMOM IN LIBERALIZMOM 2. VATIKANSKEGA KONCILA

Irish Bishops favor Yes
 
Archbishop Martin, left, said it was ‘not his policy to tell others how to vote.’ McKeown, right, was stronger: ‘Catholics can back gay marriage in good conscience’

**************
 
       Na zgornjih fotografijah sta dva irska škofa, pod njima pa njuni izjavi pred referendumom ZA ali PROTI sodomitskemu zakonu na Irskem.
       Nadškof Martin na levi pravi, da ni njegova stvar povedati drugim, kako naj volijo, škof McKeown na desni pa pravi, da lahko Katoličani mirne vesti podprejo sodomitski zakon.

       Na referendumu se je večina Ircev odločila ZA sodomitske zakone. Res je, da je sodomitska mafija iz Amerike poslala ogromne denarce, da so hodili od hiš do hiš in strašili ljudi, da bo glasovanje proti škodovalo gospodarstvu...
       A glavni razlog za zadnjo kačo, ki se je vrnila na Irsko, ni denar - ampak dejstvo, da je Irska s sprejetjem nove maše in z njo nove vere po 2. vatikanskem koncilu bila že nekaj deset let KATOLIŠKA samo še po imenu in nič več po življenju. Zato je tista večina "Katoliških Ircev" brez sramu tudi javno pred vsem svetom prodala duše hudiču - ki je oče laži, modernizma-liberalizma in tudi sodomizma.
         Irska je par exellence dokaz, kam pripelje nek Katoliški narod drugovatikanski modernizem s ponarejeno mašo in vero, ki ni več nadnaravna Katoliška vera. In enako seveda velja za naš slovenski narod.
 
       Za škofa iz zgornjih fotografij bi pa bilo dobro, če bi si še enkrat prebrala, kaj je Bog napravil s prebivalci Sodome in Gomore - ali pa, da si prebereta prvič, če si še nista. Naj sv. Patrik prosi zanju, da se bosta spreobrnila, sicer bosta delila isto usodo s prebivalci teh mest.
 
In Marija iz Akita na Japonskem je rekla, da bo padal ogenj z neba na ves svet, če se ne spreobrne in spokori. Bog se nas usmili!
 
 
MARIJA IZ AKITA, PROSI ZA NAS!
 NAŠA GOSPA IZ KNOCKA, PROSI ZA NAS!
SVETI PATRIK, PROSI ZA NAS!