QUIS UT DEUS ?!

ponedeljek, 13. julij 2015

SRP IN KLADIVO OKROG PAPEŽEVEGA VRATU



Vabim Vas, da si tukaj preberete članek Antonia Socci o papeževem obisku in o srpu in kladivu ne samo v njegovih rokah, temveč tudi okrog njegovega vratu - kar si morete ogledati na zgornji fotografiji. Tukaj pa si preberite izjavo nekaj zavzetih trad. in konzervativnih Katoličanov, ki jim ni vseeno, da drvi svet svoji Božji kazni naproti in tukaj  ter tukaj še dva odmeva na to apokaliptično dogajanje.
       Tukaj si morete prebrati, kako papež reže glave konzervativnim prelatom in nastavlja liberalne na njihovo mesto. Vse skupaj je videti kot kakšna grozljivka Agathe Christi. Ta je bila konzervativna Katoličanka, ki je hodila samo k tridentisnki sv. maši.

        Vseh žrtev komunizma v imenu in pod simbolom srpa in kladiva je bilo po mnogih ocenah cca. 150 milijonov. Njihovo število se dnevno povečuje, ker komunizem vlada na Kitajskem, kjer je cca. 1 milijarda in 300 milijonov Kitajcev, v Severni Koreji, na Kubi in še marsikje.

Kljub temu naš papež Frančišek ponosno nosi okrog vratu ta bogoskrunski simbol z Jezusovim korpusom. Mnogi modernisti so zagnali vik in krik, da papež ni vedel, kakšno darilo bo dobil ipd. A z njim so naredili intervju, ki je pokazal ravno nasprotno. Ne more biti drugače, saj vsak korak na papeževem obisku vnaprej načrtujejo - in papež to odobri ali zavrne.

Modernisti pač bežijo pred realnostjo, ki jim z vsakim novim dnem kaže, da hodijo s svojim modernizmom in liberalizmom po široki poti, ki vodi v pekel. Beg pred Realnostjo jim ne bo nič pomagal. Pomagati more samo vrnitev k 2000 letni doktrinalni in liturgični Tradiciji, ki so jo na 2. vatikanskem koncilu vrgli čez krov, zdaj se pa njihova barka hitro potaplja - tudi v znamenju srpa in kladiva.