QUIS UT DEUS ?!

torek, 29. september 2015

VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRAZNIK, SV. NADANGEL MIHAEL!



Vse najboljše za Tvoj praznik, sv. nadangel Mihael! Tvoje ime pomeni "Kdo je kakor Bog?" Nihče ni kakor Bog - in nikoli ni bil in nikoli ne bo.
       Ti si patron Katoliške Cerkve, ki je po besedah nadškofa Marcela Lefebvra TRADICIJA, zato si Ti tudi varuh dvatisočletne Katoliške in Apostolske Tradicije.
       Na 2. vatikanskem koncilu je zmagal Cerkveni modernizem-liberalizem, ki je delo tistega, katerega imaš ti pod nogami. Prosimo Te, premagaj s svojo angelsko vojsko luciferja in nečiste duhove, ki zapeljujejo ljudi v neštete grehe in jih množično pogubljajo.
       Modernisti so odpravili molitev k Tebi po vsaki tihi sv. maši in zamenjali pravo Katoliško sv. mašo s ponarejeno protestantizirano, pri kateri duhovniki kažejo Jezusu hrbet v tabernaklju, molijo protestantizirane ekumenske molitve in delijo sv. obhajilo stoje in na roko. Nešteti delci hostij ostajajo na rokah duhovnikov in obhajancev, padajo po tleh in jih teptajo ali pa končajo v odtokih, sesalcih ali so kako drugače oskrunjeni.
       Sv. nadangel Mihael, Ti si veliki ljubitelj našega gospoda Jezusa Kristusa in Njegove Matere Marije, ki mora gledati vsa ta Bogoskrunstva. Premagaj luciferja in njegove peklenske horde ter moderniste, ki vladajo v Katoliški Cerkvi ter pogubljajo neštete duše. Stori, da bo spet v Katoliški Cerkvi vladala dvatisočletna Katoliška Tradicija s tridentinsko sv. mašo, vero, naukom in moralo.
        Prosi za nas, Tradicionalne Katoličane, pomagaj nam in nas varuj, da bomo zmagali v tem boju za dvatisočletno Tradicijo, ki ni nič drugega kot boj za Božjo čast in slavo in zveličanje duš.
       Sv. nadangel Mihael, premagaj vse notranje in zunanje sovražnike Katoliške Cerkve, da bo človeštvo deležno Božjega miru, ki nam ga je obljubila Kraljica Nebes in Zemlje, Devica Marija, ko bo Njeno Brezmadežno Srce slavilo zmago!
      In še enkrat - vse najboljše za Tvoj praznik, sv. nadangel Mihael, z vsakim utripom mojega srca in dihom mojih pljuč! Kdo je kakor Bog? Nihče!