QUIS UT DEUS ?!

ponedeljek, 28. december 2015

KAKŠEN LEP IN PREPROST LOGIČEN DOKAZ!!!


ok_reparation_cfn


       Na zgornji fotografiji so mladi možje, ki nesejo kip Pieta Žalostne Matere Božje v Oklahoma City v Ameriki.
       Župan Cornett je dal dovoljenje oklahomskim satanistom, da na sam Sveti večer javno oskrunijo in uničijo kip Božje Matere Marije na javnem mestu. Iz St. Mary'sa, Teksasa in celo Pensilvanije je prišlo kakšnih 60-65 Katoliških mož. Nad krajem oskrunjenja so razvili veliko Marijino ikono, prinesli kip Pieta in pred prostor parkirali velik tovornjak.

       Potem so pokleknili in kleče molili rožni venec, molitve k sv. nadangelu Mihaelu ter peli Katoliške himne, tako da se satanistov pri njihovem hudičevem početju ni nič slišalo in zelo malo videlo. Ljudje, ki so vozili mimo, so jih s hupanjem odobravali. Zato so satanisti svoje umazano delo opravili na hitro in jo pobrisali.
       Katoliški možje pa so nesli kip Pieta v procesiji ter peli Katoliške himne. Pričakovali bi, da bi se jim pridružil oklahomski škof z množico vernikov ali, da bi jih po dogodku vsaj sprejel v avdienco, jih pogostil, jim čestital ter jim podelil primerno Cerkveno priznanje za njihov pogumen nastop, ko so javno zadoščevali Božji Materi Mariji zaradi javnega oskrunjenja - Bogoskrunstva Njenega kipa.
      Nič od tega se ni zgodilo. Pač pa se je zgodilo to, da so tem možem v procesiji prepovedali ne samo iti v katedralo sv. Jožefa, temveč celo samo stopiti na pločnik pred katedralo.
       Škofovi ljudje so celo poklicali policijo, da je zagotovila, da procesija z Marijinim kipom in pogumnimi možmi ni mogla ne do pločnika ne do katedrale.
       Kakšna sramota za oklahomskega škofa in njegove duhovnike ter vernike in kakšen preprost ter lep logičen dokaz, da v mimokatoliškem Novus ordo ne vlada Jezus Kristus, temveč satan s svojimi pomočniki!!!