QUIS UT DEUS ?!

torek, 16. februar 2016

SVETI IGNACIJ LOJOLSKI - EDEN NAJVEČJIH SVETNIKOV VSEH ČASOV


SVETI IGNACIJ LOJOLSKI - NEBEŠKI EKSORCIST





Na Poljskem je A.D. 1627 živela neka plemenita gospa, kalvinske - protestantske vere. Bila je obsedena od hudiča. Ker ji njeni kalvinisti niso mogli z ničemer pomagati, so šli v Jezuitski kolegij h Katoličanom po pomoč. Ko jo je rektor kolegija pokropil z blagoslovljeno vodo in se je dotaknil z relikvijo sv. Ignacija Lojolskega, se je začela zvijati in je izjavila, da jo koščica sv. Ignacija muči.

Rektor je potem naročil kalvinistom, naj prinesejo v Kolegij Kalvinovo prostestantsko knjigo Institutes in hudič jo je začel poljubljati in božati z največjim veseljem. Potem pa je rektor skrivaj vtaknil podobo sv. Ignacija Lojolskega v knjigo in jo dal obsedenki. Hudič je skočil nazak in začel vpiti z vso jezo ter se knjige ni hotel niti dotakniti. Potem je moral priznati, da je temu vzrok slika sv. Ignacija Lojolskega v knjigi.
       Kalvin je bil v mladosti obsojen zaradi sodomizma. Da bi imel izgovor za nemoralno življenje, si je izmislil, da Bog nekatere ljudi določi s samim stvarjenjem za Nebesa, druge pa za pekel. To svojo krivo je opisal v Institutes ter ji napravil ustrezno "mašo". Ni čudno, da je Katoliško Cerkev zajel val nemorale, po uvedbi Kalvinove Novus ordo maše.

Rektor je zapovedal tridnevni post, molitve, pokore in veliko sv. tridentinskih sv. maš, potem pa so obsedeno žensko peljali v cerkev, kjer se je zbrala velika množica ljudi.

Hudič je moral priznati, da so jezuiti v Ostrogu njegovi najhujši sovražniki, da jim je hotel zažgati hišo, pa mu Devica Marija s sv. Ignacijem tega nista dovolila.

Med eksorcizmom je priznal, da imata za Bogom Devica Marija in sv. Ignacij Lojolski največjo moč, da ga izženeta.To je povedal med zvijanjem, kričanjem in škrtanjem z zobmi. Potem je pred podobo sv. Ignacija pred njegovim oltarjem in ob klicanju Device Marije zapustil telo obsedene ženske, ki jo je vrgel na tla, da je bila videti kot mrtva.

Ko je prišla k sebi, so ji pomagali vstati, potem pa so jo peljali pred Najsvetejši Zakrament, kjer je jokala in vsi v cerkvi z njo. Potem se je tam na licu mesta odpovedala svojim protestantskim zablodam ter izpovedala KATOLIŠKO VERO!

Papež Pavel VI., modernistični svetnik za moderniste, je priznal svojemu prijatelju Jeanu Guittonu, da je dal Novus ordo mašo napraviti čimbolj podobno kalvinistični "maši", kar je Jean Guitton po smrti Pavla VI. javno povedal na radiju.

To Novus ordo kalvinistično-protestantizirano mašo sedaj mašuje tudi naš papež Frančišek in večina kardinalov, škofov in duhovnikov po vsem svetu.

 Uporabimo Božji dar logičnega razmišljanja :

Če je hudiču bila Kalvinova krivoverska knjiga tako všeč, da jo je poljubljal in božal na vse načine, ker ta herezija vodi vse njene privržence po poti greha v pekel, potem mu je prav tako všeč Novus ordo kalvinistična-protestantizirana maša iz istega razloga.

In naš papež Frančišek bo v prostestantski cerkvi na Švedskem letos 31. oktobra - na dan reformacije ali protestantizma anticipiral 500 letnico protestantske revolucije, ki je pogubila in še pogublja na milijone ljudi. Te revolucije se mora, če logično razmišljamo, tudi hudič zelo veseliti in jo praznuje z največjim veseljem, ter jo "poljublja in boža", kot je tisto Kalvinovo knjigo.

Sv. Ignacij Lojolski je eden največjih svetnikov vseh časov in jezuiti so bili do 2. vatikanskega koncila elitni papeževi redovniki in duhovni vojaki v boju za večjo Božjo čast in slavo ter za zveličanje neumrljivih duš.
       Danes, po 2. vatikanskem koncilu so skupaj s jezuitom papežem Frančiškom vodilni in elitni modernisti - Bogu v nečast, hudičem v veselje ter v pogubljanje duš.

BOŽJA LOGIKA ZDRAVE PAMETI JE PREPROSTA IN NEIZPROSNA!


SVETI IGNACIJ LOJOLSKI, PROSI ZA SPREOBRNJENJE PAPEŽA FRANČIŠKA, DA PO POSTAL TRADICIONALEN KATOLIŠKI PAPEŽ!

PROSI ZA VSE MODERNISTE, DA BODO POSTALI TRADICIONALNI KATOLIČANI!

PROSI ZA VSE NAS, POMAGAJ NAM IN NAS VARUJ - PREDVSEM PRED VSEMI ZANKAMI IN PASTMI LUCIFERJA IN NJEGOVIH HUDIČEV! HVALA TI!

KALVINOVE NOVUS ORDO MAŠE, REŠI NAS, O GOSPOD!!!