QUIS UT DEUS ?!

sobota, 19. marec 2016

VSE NAJBOLJŠE, SV. JOŽEF!


Vse najboljše, sv. Jožef, za Tvoj praznik z vsakim utripom mojega srca in z vsakim dihom mojih pljuč!
       Sv. Jožef, Ti si patron Katoliške Cerkve, priprošnjik za sv. čistost, poglavar sv. Družine, patron očetovstva in očetov ter priprošnjik za srečno zadnjo uro.
       Prosi za nas v Nebesih po prečisti vedno Devici Mariji našega Gospoda Jezusa zame, za naš slovenski narod, za vse človeštvo in ves svet.
      Človeštvo se utaplja v grehu in hudobiji, modernisti uničujejo Katoliško Cerkev in njeno 2000 letno Tradicijo. Če je kdaj človeštvo potrebovalo Tvojo priprošnjo, pomoč in varstvo, je to sedaj, ko se zdi, da satan s hudiči slavi zmago v srcih večine ljudi, družin in narodov.
       Sv. Jožef, prosi za nas dobrega Jezusa, naj nam da svetega papeža, ki bo obnovil Katoliško Tradicijo s tridentinsko sv. mašo, vero, naukom in moralo, da bo v Cerkvi spet zavladal Božji red.
Kajti, kakor gre papež, tako gre Cerkev in kakor gre Cerkev, tako gre svet.
        Sv. Jožef, ne zapusti nas v tem času teme, temveč reši nas satana in njegovih pomočnikov, kakor si nekoč rešil Jezusa pred morilsko roko Heroda!
       Brezmejna Ti hvala za Tvojo priprošnjo, pomoč in varstvo - za Tvojo dobroto, ljubezen in usmiljenje do nas popotnikov v tej solzni dolini!