QUIS UT DEUS ?!

sobota, 9. april 2016

FILM "THE PRINCIPLE" - "NAČELO"

Na tej povezavi si morete ogledati film "The Principle" ali "Načelo" s hrvaškimi podnapisi.
Film podaja objektivno znanstveno evidenco, da je naša Zemlja Kozmocenter - popolnoma nepremična sredi vsega Božjega stvarstva - tako, kot je to zapisano v nezmotljivi Božji Besedi - v sv. Pismu in kakršen je nauk vseh Cerkvenih očetov in učiteljev, ki učijo kozmologijo - skupaj s sv. Tomažem Akvinskim vred.

       Nauk geocentrizma je zapisan tudi v Rimskem ali Tridentinskem Katekizmu na štirih mestih. Ta Katekizem je bil v veljavi kakšnih 450 let in je še vedno neprekosljiv in nezmotljiv vodnik vsem Katoličanom, ki želijo živeti in umreti v tradicionalni Katoliški veri, brez katere se nihče ne more zveličati.
       V filmu so številni pogovori s svetovno elito kozmologov. V tej eliti so teisti in ateisti, zato se ne čudite nekaterim brezbožnim in nekatoliškim izjavam, ki jih dajejo, a hkrati morajo priznati, da vsa objektivna kozmologija dokazuje geocentrizem. Brezbožni kozmologi se zatekajo k vsem mogočim trikom, da bi mogli razložiti to, kar so pokazali trije sateliti, ki so napravili posnetke vesolja na podlagi sevanja iz ozadja vesolja. Vsi ti posnetki so objektivna znanstvena evidenca, da je Zemlja absolutno nepremično središče Božjega stvarstva in vesolja - da je imela Cerkev prav in da se je Galileo Galilej motil. Hvala Bogu, na koncu koncev Resnica vedno zmaga, ker je Bog sam Absolutna Resnica!

Načelo 3