QUIS UT DEUS ?!

ponedeljek, 4. april 2016

PAPEŽ FRANČIŠEK SPREJEL FINSKO PROTESTANTSKO "ŠKOFINJO" V AVDIENCO


Lutherans at the Vatican 01



The Story of Our Lady of Good Success and NovenaV tej knjigi  Manuela Sousa Pereira so zapisane besede Jezusa o heretikih ali krivovercih 2. februarja A.D. 1634 materi Mariani de Jesus Torres - vse  popolnoma priznano in potrjeno od Cerkve:

       "Tisočkrat prekleti naj bodo heretiki in njihovi privrženci, ki vzbujajo dvom o skrivnostih, ki se tičejo Mene in Moje Matere! Naj bodo prekleti! In naj bo središče Zemlje njihovo večno bivališče, skupaj z očetom laži, Luciferjem in njegovimi privrženci sredi ognja, ki ga je Božja jeza ustvarila za uporne angele in ljudi, ki jim sledijo ter se ločujejo od resnice zunaj Katoliške Cerkve." (str.74)

       Poleg tega bo papež Frančišek šel praznovat v luteransko cerkev 31. oktobra 500 letnico Lutrove revolucije - revolucije tega od Jezusa prekletega heretika. Vabim papeža Frančiška, da si prebere te Jezusove besede o heretikih, preden to naredi in naj se vrne k 2000 letnim tradicionalnim resnicam Katoliške Cerkve, da ne bodo Jezusove besede usodne za vso Večnost tudi zanj!

Tukaj pa je članek o finski heretični škofinji!