QUIS UT DEUS ?!

sobota, 3. december 2016

2. VATIKANSKA REVOLUCIJA V AKCIJI - MICHAEL MATT

Vabim Vas , da si preberete tale članek in ogledate tale video Michaela Matta.
To analizo stanja v Cerkvi Michaela Matta bi moral slišati in videti vsak Katoličan, ki resno jemlje svoje zveličanje in svojo Katoliško vero. Na kratko in jedrnato Michael Matt pove, kaj se dogaja in kaj je potrebno narediti.
        Modernisti nimajo strahu Božjega, ki je po nauku Svetega Duha začetek in krona modrosti, zato počnejo in govorijo ter učijo stvari, ki so popolnoma v nasprotju z vsem 2000 letnim Cerkvenim učiteljstvom.
         Modernisti spreminjajo vse, kar se le da. Spremenili so tudi besede Jezusa Boga pri spremenjenju, spremenili Marijine besede v Magnifikat. Marija je zapela v tem čudovitem hvalospevu, da Bog skazuje usmiljenje tistim, ki se ga bojijo, kakor je v edinem navdihnjenem prevodu, Hieronimovi Vulgati. A modernsti ne marajo sinovskega spoštljivega strahu pred Bogom, ker ga hočejo prejemati na roke in stoje in ga prisiliti, da se odpove svoji Božji vzvišenosti in pravičnosti.
        Na Nizozemskem hočejo škofje spremeniti celo besede Očenaša. Bog odpusti modernistom, ker ne vedo, kaj govorijo in kaj delajo, ker so izgubili strah Božji, začetek in krono modrosti ker ta zveličavni strah sistematično uničujejo v vernikih, ki jim sledijo - slepim modernistom, tako da so oboji na poto v pogubo.

DEVICA MARIJA, MATI ZVELIČAVNEGA STRAHU BOŽJEGA, PROSI ZA NAS!