QUIS UT DEUS ?!

sobota, 14. oktober 2017

BOGU HVALA IN DEVICI MARIJI ZA FATIMSKA PRIKAZOVANJA IN ZA SONČNI ČUDEŽ!

Z vsakim utripom mojega srca in z vsakim dihom mojih pljuč - hvala Ti, dobri Bog, da si poslal Devico Marijo pred 100 leti v Fatimo, pred Njo pa angela miru in Portugalske, da je Lucijo, Frančiška in Jacinto pripravil na srečanja s Kraljico Nebes in Zemlje ter z Gospo rožnega venca!
          Brezmejna Ti hvala, dobri Jezus, za dar Marijinega Brezmadežnega Srca, ki je naša varna pot ter zatočišče pred peklom ter njegovimi pomočniki na tem svetu!
        Neskončna Ti hvala Božja Mati, vedno Devica Marija, za dar rožnega venca in vse, kar si nam povedala in pokazala v Fatimi, da moramo narediti za Božjo čast in slavo ter za zveličanje naših duš!
       Varuj nas, Fatimska Devica Marija, da ne bomo nikdar več žalili Jezusovega in Tvojega Brezmadežnega Srca z grehi. Prosi za nas, da bomo živeli čednostno in krepostno, kot so živeli fatimski otroci - da bomo umrli v Božji milosti ter prijateljstvu z Bogom in s Teboj, kot so to oni.
         Hvala ti še enkrat , naša preljubljena Gospa Rožnega venca - prosi za nas, pomagaj nam in nas varuj, da bomo zmagali v tem boju z grehom in peklom - po Kristusu, našem Gospodu. Amen.
Image result for miracle of the sun in fatima october 13 1917