QUIS UT DEUS ?!

torek, 26. avgust 2014

POT V PEKEL PO VIDENJU SV. JANEZA BOSKA IN KAJ ČAKA ČLOVEŠTVO, ČE BO ŠE NAPREJ ZAVRAČALO BOGA, NJEGOVO CERKEV IN JEZUSA KRALJA TER MARIJO KRALJICO

http://traditioninaction.org/religious/h092_RoadHell_1.html

Na tej povezavi si odprite videnje ozir. doživetje sv. Janeza Boska, ki ga je Bog po svojem vodniku popeljal v pekel. Videnje je v štirih nadaljevanjih. Ob koncu vsakega kliknite na nadaljevanje spodaj levo.
Bog je podelil to milost temu svetniku za rešitev duš njegovih fantov pred cca. 150 leti, a njegovo sporočilo je v našem apokaliptičnem času še toliko bolj potrebno in nujno.
Po smrti bomo ali vso Večnost v neugasljivem ognju pekla z neštevilnimi mučitelji - hudiči ali v brezmejnem veselju Nebes z neštevilnimi angeli in svetniki, z Jezusom, Marijo in Jožefom.
Vse je odvisno od nas - samo hoteti je treba - in Bog nam bo delil milosti za zveličanje po pravi maši, zakramentih, molitvi , žrtvovanju, pokori in dobrih delih!
Spodaj pa si poglejte video o tem, kaj je Bog dal videti neki svetnici o prihodnosti človeštva, ki zavrača Boga, Njegovo Cerkev in Jezusa Kralja ter Marijo Kraljico.



http://defeatmodernism.com/
        Na tej povezavi, ki se imenuje "Premagajte modernizem", si morete ogledati vrsto dobrih video posnetkov, ki nas morejo oborožiti za duhovni boj z modernizmom.
       V 4. stoletju je arijanska sekta prevzela vodstvo Katoliške Cerkve. Večina škofov in duhovnikov je bila arijancev. Sv. Atanazij s peščico škofov je ostal edini zvest Katoliški Tradiciji in pravi veri.
Izrekel je znamenito misel:" Arijanci imajo cerkve in Cerkvena posestva, mi pa imamo pravo vero. Kdo ima več?"
       Danes vlada v Katoliški Cerkvi modernistična sekta, ki ima v posestvi cerkve in Cerkveno lastnino in razen škofov Bratovščine sv. Pija X. in nekaj sto duhovnikov, pripada tej modernistični sekti tudi večina katoliške hierarhije in katoliških laikov. V posesti imajo večino cerkva in Cerkvene lastnine, Tradicionalni Katoličani pa imamo vero sv, Atanazija Velikega. Kdo Ima več!?