QUIS UT DEUS ?!

četrtek, 11. oktober 2018

NAJVEČJO KRIVICO DELAJO LJUDJE BOGU,

ko ga žalijo z grehi. Med temi grehi je vnebovpijoči greh abortusa ali umora nedolžnih nerojenih otrok na prvem mestu. Satan s padlimi angeli stoji za abortivci ali za kulturo smrti.
         Da imajo toliko moč tudi v Sloveniji, ki je pomorila že cca. 700 000 nerojenih otrok (brez tistih, ki so žrtve abortivne kontracepcije), pa je seveda kriv modernizem 2. vat. koncila z modernistično mašo, vero, naukom in moralo. Pri modernistični maši se dela brezmejna krivica Jezusu, ki je en sam ter edini Bog z nebeškim Očetom in Svetim Duhom, s protestantsko teologijo in obliko maše, s tem ko mu mašniki kažejo hrbet in mašujejo na Lutrovih mizah, z obhajilom na roke in stoje, ko iz rok duhovnikov in vernikov padajo delčki hostij po tleh. Ljudje teptajo po teh delčkih in jih po maši stresajo v odtoke...
        Potem ni čudno, da ima pekel moč, da napade slovenskega duhovnika, patra Tadeja Strehovca, ter ga tira pred sodišče samo zato, ker se zavzema za nerojene otroke in za kulturo življenja. Kajti modernisti pozabljajo na pravice Stvarnika teh otrok, na Jezusa, ki je zlorabljen, skrunjen ter brezmejno žaljen pri vsaki modernistični maši.

O tem si oglejte tale video!