QUIS UT DEUS ?!

sobota, 11. julij 2015

PRAVI PILOTI IN PILOTI MORILCI

 
Na zgornji fotografiji je glavni pilot Chesley Sullenberger, kateremu je A.D. 2009 priletelo v motorja njegovega Airbus A320 toliko ptic, da sta oba odpovedala. Pilot Sully, kot so ga poimenovali, je spretno brez motorjev pristal na reki Hudson, tako da se je po vodi te reke rešilo vseh 155 ljudi v letalu - posadka in potniki.

           Na spodnji fotografiji pa je bivši kopilot, Andreas Lubitz, ki je letos marca v letalu Airbus 320, ki je letelo iz Španije v Nemčijo, preprečil piloti vrnitev v pilotsko kabino, potem pa s hitrostjo kakšnih 700 km na uro pikiral v stene francoskih Alp. Umrlo je 144potnikov in vseh 6 članov posadke. Šlo je za umor in samomor.
       Prvo letalo je podoba Katoliške Cerkve, ki je vse do 2. vatikanskega koncila z misijonarjenjem in oznanjevanjem evangelija, z vsemi sedmimi zakramenti in tradicionalno vero, naukom in moralo ter s tridentisnko sv. mašo reševala po vodi Katoliškega krsta neumrljive duše Katoličanov.
       Drugo letalo je podoba modernistične in liberalne revolucije v Katoliški Cerkvi po 2. vatikanskem koncilu, ko modernisti in liberalci vodijo vernike, ki jim sledijo, v duhovni samomor.
Vsak Katoličan se mora odločiti, komu bo sledil in zaupal svojo neumrljivo duši in od te odločitve bo odvisno, ali bo vso Večnost po smrti v Nebesih z Bogom in vsemi angeli in svetniki ali pa v peklu brez Boga med pogubljenimi in hudiči.