QUIS UT DEUS ?!

ponedeljek, 20. julij 2015

MALIKOVANJE KATOLIŠKEGA KARDINALA GIANFRANKO RAVOSIJA


         Vabim Vas, da si ogledate tale kratek video, ki je bil dan na svetlo šele pred kratkim. V njem boste videli, kako je kardinal Gianfranco Ravasi, predsednik Papeškega sveta za kulturo (kardinalski klobuk mu je dal papež Benedikt XVI.) častil po Božje animistično in pogansko boginjo Zemlje, Pachamamo .

          To se je zgodilo A.D. 2014 - lani v Argentini, ko je kardinal tja potoval na "Ekumenski socialni forum" novembra tega leta.
       To malikovanje so tradicionalni Katoliški španski in domači misijonarji popolnoma odpravili v času pokristjanjenja Argentine. A po 2. vatikanskem koncilu so si mnogi liberalni redovniki in redovnice ter druge skupine prizadevali za to, da se je to malikovanje znova razcvetelo - tudi s "Katoliškim" kardinalom, ki se je ga udeležil.
       V Stari zavezi je dobri Bog najbolj prepovedoval malikovanje - češčenje lažnih bogov, za katerimi se skrivajo hudiči. Psalm 95, in še na drugih mestih v Sv. pismu, izrecno pravi, da so vsi maliki poganov hudiči. Zato je Bog najbolj kaznoval izraelsko izvoljeno ljudstvo, če je začelo posnemati okoliška ljudstva in začelo malikovati. To se je pa pogosto dogajalo.
       A da 2000 let po Kristusovi smrti na križu in po Njegovem vstajenju od mrtvih malikujejo Katoliški kardinali - to pa pomeni, da ima hudič po modernizmu in liberalizmu 2. vatikanskega koncila sedaj v Cerkvi ogromno oblast in moč.
       Tukaj si morete samo prebrati o tem.

PODRUGOVATIKANSKEGA MALIKOVANJA IN ČEŠČENJA HUDIČEV, REŠI NAS, O GOSPOD!