QUIS UT DEUS ?!

torek, 21. julij 2015

JUDOVSKI SINEDRIJ BO SODIL NAŠEMU PAPEŽU FRANČIŠKU - V ODSOTNOSTI - SEVEDA!

       Vabim Vas, da si preberete tale članek, kjer dr. David Duke, ki če prav vem, ni Katoličan, brani papeža na svojem blogu.
       Judovski sinedrij - naslednik sinedrija, ki je pred cca. 2000 leti sodil Jezusu in ga obsodil na smrt -je namreč sklenil, da bo sodil tudi papežu Frančiški v odsotnosti. Njegov zločin? Upal si je uradno priznati Palestinsko državo in nasprotovati talmudistom, ki trdijo, da imajo Judje od Boga dano pravico do Izraela.

       Pisec članka se sprašuje, če niso tudi papežu Frančišku šteti dnevi zaradi, kot so bili zaradi drugih vzrokov papežu Benediktu XVI. Samo dobri Bog ve!
       A zagotovo vemo, da so šteti dnevi vsakemu človeku na tem svetu in prav tako vsemu človeštvu, ki bo na SODNI DAN stopilo pred Jezusov sodni stol, kjer bo vsak človek sojen pred vsemi.
       Potem bodo pa eni na Jezusovi desnici - ti bodo šli v Nebesa in drugi na Jezusovi levici - ti bodo šli v Večni in neugasljivi ogenj pekla, kamor padajo duše kot snežinke z neba - kakor je povedala Lucija iz Fatime, ki je videla pekel na svoje oči.
       Bistveno je torej samo, kje bo kdo na SODNI DAN in kaj bo kdo na ta dan jeze - ali na Jezusovi desnici ali na Njegovi levici - ali zveličan ali pogubljen!
       In kje bodo takrat Jezusovi sodniki in sodniki papeža Frančiška?!