QUIS UT DEUS ?!

petek, 1. april 2016

VSE NAJBOLJŠE BL. CESAR KAREL I. HABSBURŠKI

The Emperor Shortly After DeathThe Emperor with his son OttoVse najboljše bl. cesar Karel I. Habsburški ob Tvojem rojstnem dnevu za Nebesa z vsakim utripom mojega srca in z vsakim dihom mojih pljuč!
       Brezmejna Ti hvala za tvoj čudovit zgled možatega Katoliškega cesarja, zakonskega moža in družinskega očeta osmih otrok. Vse si vzgojil v tradicionalni Katoliški veri in jih vodil k trad. Katoliški maši, pri kateri si vedno ponižno klečal s svojo ženo Zito. Jezusa v sv. hostiji si prejemal vedno kleče in na jezik in mu dajal prvo in najpomembnejše mesto v svojem življenju in v svoji družini.
       Bil si poglavar svoje družine, zvest zakonski mož in svet družinski oče - duhovni voditelj svoje številne družine in vsega Avstro-ogrskega cesarstva. Učil si se vse jezike vseh narodov svojega cesarstva in v tekoči slovenščini čestital Slovencem na fronti ob podelitvi odlokovanj.
       Prosi za naš narod, za vse človeštvo in ves svet, da se bomo vrnili nazaj k 2000 letni Katoliški in apostolski Tradiciji, k tridentinski sveti maši, veri, nauku in morali - da bo svet postal Katoliški svet, v katerem bosta kraljevala Jezus Kralj in Marija Kraljica!
       Hvala ti za vse, bl. cesar Karel I. Habsburški - in še enkrat vse najboljše za Tvoj god!