QUIS UT DEUS ?!

sobota, 9. april 2016

ZGODBA NAŠE GOSPE DOBREGA USPEHA IN DEVETDNEVNICA

The Story of Our Lady of Good Success and Novena


      Zgornjo knjigo je izdala založba Dolorosa Press (www.dolorosapress.com). Dobite jo tudi na
amazon.uk za kakšnih 20 evrov v nekaj dneh.
       Knjiga je povzetek obsežnejše knjige, ki jo je napisal mašnik Manuel Sousa Pereira A.D. 1790.
V knjigi so opisani vsi pomembni dogodki v povezavi s razodetji Naše Gospe Dobrega uspeha Materi Mariani de Jesus Torres pred kakšnimi 400 leti v Quitu v Ekvadorju.
        Vse dogodke in razodetja je Cerkev skrbno preiskala ter jih potrdila, da so iz Nebes. Devica Marija je med drugim tudi napovedala, da bo v 20. stoletju rešil duha katoliškega duhovništva v veliki krizi Cerkve in človeštva katoliški prelat, ki ga bo poslal Jezus.
       Ta katoliški prelat je seveda nadškof Marcel Lefebvre, ki je ustanovil duhovniško Bratovščino sv. Pija X. prav s tem namenom, da reši duha katoliškega duhovništva sredi modernistične revolucije - in s tem katoliško tridentinsko sv. mašo, vero, nauk in moralo.
       Marija je napovedala, da bo ob določenem času pahnila satana v pekel. Takrat bo Rusija posvečena Marijinemu Brezmadežnemu Srcu z vsemi škofi sveta na isti dan, v Cerkvi bo spet zavladala katoliška in apostolska Tradicija, modernizem bo premagan in zavržen.
       Molimo, da se bo to čimprej zgodilo. Knjigo priporočam vsakemu v branje, saj je pravo bogastvo razodetij Nebes, dovolj za premišljevanje do konca življenja.
      Ob koncu knjige je še dolga devetdnevnica, ki jo je napisal jezuit p. Jose M. Urrate A.D. 1941.

 
NAŠA GOSPA DOBREGA USPEHA, PROSI ZA NAS, REŠI NAS IN OBNOVI KATOLIŠKO IN APOSTOLSKO TRADICIJO V CERKVI, UNIČI MODERNIZEM IN PAHNI SATANA V PEKEL!
HVALA TI!