QUIS UT DEUS ?!

sreda, 21. januar 2015

EVHARISTIČNO BOGOSKRUNSTVO PRI PAPEŽEVI MAŠI V MANILI 16. JANUARJA A.D. 2015




      Na zgornji povezavi si morete ogledati česa so zmožni modernisti pri svojih mašah. Vsa Katoliška tradicija uči, da je Jezus navzoč v pravilno posvečeni hostiji s Telesom in Krvjo, z Dušo in Božanstvom, zato je potrebno tej Jezusovi realni Navzočnosti ozir. navzočemu Jezusu izkazovati latrijo - najvišje češčenje, ki gre samo Bogu.

       Zato mašniki pri pravi in zakoniti Tridentinski sv. maši držijo od posvečenja pa do purifikacije kanonične prste, ministrant pa pateno, da lovi padajoče delce hostije in morebitno hostijo. Patena se potem purificira v kelih, mašnik pa tudi svoje z vinom in z vodo.
       Če hostija pade na tla, se mora kraj pokriti s prtičkom, potem pa purificirati z drugim mokrim prtičkom ter vodo zliti v sakrarij.
       Hostije se sme dotikati samo mašnik, ki ima zato od škofa posvečene roke, diakon pred mašništvom pa samo v nujnih primerih, če mašnika ni. Enako se sme keliha, patene, korporala, monštrance, obhajilne patene in vsega, kar prihaja v stik z Najsvetejšim dotikati samo mašnik s posvečenimi rokami.
       Vse te tradicionalne določbe so z modernistično nezakonito mašo odpravili in na zgornji povezavi si morete ogledati, kam je to pripeljalo.
       Sv. nadangel Mihael, ki je poveljnik vse angelske vojske, je prinesel A.D. 1917 v Fatimi Fatimskim otrokom kelih s sv. Rešnjo Krvjo in posvečeno Hostijo. Potem je z otroki pokleknil in molil z obrazom na tleh t.i,. Fatimske molitve. Med temi je tudi naslednja molitev:

       Najsvetejša Trojica, Oče, Sin in Sveti Duh, molim Te iz vsega srca in Ti darujem najbolj dragoceno Telo, Kri, Dušo in Božanstvo Jezusa Kristusa navzočega v vseh tabernakljih sveta v zadoščenje za žalitve, bogoskrunstva in brezbrižnost, s katerimi je On sam žaljen. In po neskončnih zaslugah Njegovega Presvetega Srca in Marijinega Brezmadežnega Srca Te prosim za spreobrnjenje ubogih grešnikov!

       Vabim Vas, da to molitev zmolite vsaj trikrat v zadoščenje za Bogoskrunska obhajila, ki si jih morete ogledati na gornji povezavi. Verniki so si hostije podajali iz roke v roko, kot si podajajo otroci žogo pri določenih igrah v krogu. Koliko posvečenih delčkov je padlo na tla in so jih pohodili, ve samo dobri Bog - poleg tega se laik ne sme dotikati ne hostije ne ničesar, kar je v stiku z njo (razen v izredno izrednih razmerah, ki pa so zelo redke - npr. če bi laik naše hostijo in ne bi mogel poklicati duhovnika, da jo shrani, v času vojne ipd.)
       To Bogoskrunsko obhajanje je potekalo na papeški azijski turneji pod njegovim nosom in z njegovim odobrenjem - in to ni bilo prvič. To se redno dogaja pri papeškim mašah odkar so vpeljali novo modernistično in nezakonito mašo.
       Zaradi teh Bogoskrunstev in zlorab Jezus dopušča, da brezbožneži vladajo v politiki ter uzakonjajo zakone, ki so v nasprotju z Božjim naravnimi in Božjimi pozitivnimi zakoni in da muslimanski džihadisti morijo in uničujejo. In to se bo dogajalo, vse dokler se Cerkev ne bo vrnila k tradicionalni Tridentinski sv. maši, veri, nauku in morali.
       Zato molimo za spreobrnjenje našega papeža Frančiška, da bo posvetil Rusijo Marijinemu Brezmadežnemu Srcu, kajti če bo tako nadaljeval bo težko rešil svojo dušo in pogubil bo neštete zaslepljenje modernistične Katoličane, ki mu slepo sledijo v teh in mnogih drugih zablodah. Ne bi bil rad v njegovi koži, ko bo po smrti prišel pred Jezusov Sodni stol!

SV. NADANGEL MIHAEL IN FATIMSKI OTROCI, PROSITE ZA NAS!