QUIS UT DEUS ?!

sobota, 26. marec 2016

VSE NAJBOLJŠE KRIŽANI IN VSTALI JEZUS ZA VELIKO NOČ!

 
 
Vse najboljše, moj preljubljeni Križani in Vstali Jezus, za Veliko noč z vsakim utripom mojega srca in z vsakim dihom mojih pljuč!
 
       Brezmejna Ti hvala za Tvojo brezmejno dobroto, ljubezen in usmiljenje do nas grešnih ljudi! Brezmejna Ti hvala, da si za nas toliko trpel v svojem Božjem Srcu, v svoji Duši in na svojem Telesu! Brezmejna Ti hvala za Tvojo smrt na križu in za Tvoje vstajenje od mrtvih - da si premagal greh in smrt ter pekel! Brezmejna ti hvala za vse milosti - vidne in nevidne - ki jih deliš po svoji Katoliški Cerkvi, po zakramentih in zakramentalih in po Prežalostnem in Brezmadežnem Srcu vedno Device Marije - Tvoje in naše Matere!
       Kaj naj še rečem ob tem največjem Tvojem prazniku in prazniku Katoliške Cerkve?
        Brezmejno me je sram za vse svoje grehe, grehe vsega človeštva in vseh ljudi, ki so Te pribili na križ.
       Hkrati pa me je brezmejno sram, da Te človeštvo tudi danes v veliki večini znova pribija na križ s svojimi grehi. Brezmejno me je sram zaradi vse brezbožnosti na svetu, zaradi vse mlačnosti Katoličanov, zaradi grehov ločitve zakona, kontracepcije, abortusa, sodomizma, pedofilije, nečistosti vseh vrst, evtanazije, pornografije, pohujšljive smrtno grešne spolne vzgoje v šolah in pri novus ordo verouku, zaradi pohujšljive umetnosti...
       Brezmejno me je sram za ves satanizem in vso hudičerijo, za preizkuse na nerojenih otrocih in za vse zlorabljanje le-teh, za ves hudičev ženski feminizem-transvestizem-hlačizem, za vso nehvaležnost sveta do Troedinega Boga in Njegove Cerkve, za vso brezbožno in protikatoliško politiko ter za vso dekatolizacijo sveta.
       Brezmejno me je sram za vse laži heliocentrizma, kozmične in biološke evolucije, bigbengizma, za vso lažnivo znanost, zgodovino in filozofijo, ki jih poučujejo v šolah vseh stopenj otroke, mlade in odrasle, pri verouku pa modernistični duhovniki.
       Brezmejno me je sram, da vse to države in narodi uzakonjajo, razširjajo in podpirajo.
      Brezmejno me je sram tudi za to, da Te znova pribijajo na križ modernisti v Katoliški Cerkvi z maševanjem modernistične Kalvinove maše, z obhajilo stoje in na roke, z učenjem modernistične vere, nauka in morale.
 
       Brezmejno me je sram, da Te znova na križ pribija tudi naš papež Frančišek, ko govori, uči in počne stvari, ki so popolnoma v nasprotju z vsem, kar je Tvoja Katoliška Cerkev učila in počela vse do 2. vatikanskega koncila - in ko ga posnema v tem vsa modernistična hierarhija.
       Kaj naj rečem ob vsem tem? Človek ostane brez besed in onemi od groze, ko pomisli, da moraš vse to Ti, naš Stvarnik, Odrešenik in Sodnik z Nebeškim Očetom in Svetim Duhom, z Božjo Materjo Marijo, s sv. Jožefom in z vsemi angeli in svetniki v Nebesih gledati iz dneva v dan.
     
      Vse, kar morem reči je :"Dobri Jezus, naš Križani in Vstali Gospod, naš Kralj in naše Vse, naš Stvarnik, Odrešenik in Sodnik - odpusti nam, saj ne vemo, kaj mislimo, govorimo in delamo - in kaj iz dneva v dan uzakonjamo!
 
 
IN ŠE ENKRAT IZ VSEGA SRCA IN VSE DUŠE - VSE NAJBOLJŠE ZA VELIKO NOČ OB TVOJEM VSTAJENJU, NAŠ KRIŽANI IN VSTALI GOSPOD - USMILI SE NAS -HVALA, HVALA TI!