QUIS UT DEUS ?!

torek, 24. julij 2018

PROTIFATIMSKA PROTIPOBOŽNOST SESTRE FAVSTINE

       Vabim Vas, da si na tejle povezavi kupite knjigo z naslovom " Kaj je s pobožnostjo Božjega usmiljenja Favstine ?" ali v originalu: "What's Up With Faustina's Divine Mercy Devotion?"

Avtor teološko in psihološko analizira dnevnik s. Favstine od odlomka do odlomka in bralcu na preprost ter logičen način pokaže ter dokaže, da pobožnost s. Favstine ne prihaja iz Nebes, temveč iz pekla ali iz njene fantazije.
          S. Favstina med drugim trdi, da ji je Jezus napovedal tri stvari, od katerih se nobena ni uresničila. Trad. nauk Cerkve je, da je to nezmotljivo in zanesljivo znamenje, da prerokba ni od Boga, ki je nezmotljiv, temveč je ali sad človekove fantazije ali hudičeva prevara.
         S. Favstina v dnevniku med drugim piše o tem, kako jo je "Jezus" zelo pogosto objemal, ljubkoval in prižemal na prsi. A Jezus je pravi Bog in pravi Človek-Moški, zato vemo, kaj se dogaja v ženski v takem primeru.
       S. Favstino modernistko je kanoniziral poljski papež modernist, ki je med drugim poljubljal koran, propagiral poganstvo ter zganjal poguben ekumenizem. Pred 2. vat. koncilom je Vatikan dnevnik s. Favstine in podobo dvakrat prepovedal.
        S. Favstina tudi trdi, da ji je "Jezus" rekel, da je tako sveta, da ne bo šla na sodbo po smrti, da bi zanjo ustvaril popolnoma nov svet, da zaradi nje zapušča Nebesa - se pravi tudi Devico Marijo, sv. Jožefa in vse angele in svetnike - da more uživati v njeni družbi...
        Avtor knjige popolnoma pravilno zaključuje, da gre v primeru s. Favstine za narcisizem in ne za svetost. Vsi pravi svetniki so se imeli za grešnike in ne za svetnike. Izjave s. Favstine pa so sad patološkega narcisizma. Ta narcisizem je bistvo feminizma žensk, ki so narcisistično zaljubljene v svoj spol. Zato se modernistke-feministke v Cerkvi tako krčevito oklepajo te narcisistične pobožnosti s. Favstine.
        "Jezus" s. Favstine trdi, da se nihče, ki časti njegovo podobo, ki jo je razodel tej redovnici, ne bo
pogubil in hkrati razodeva tej redovnici rožni venec Božjega usmiljenja, ki naj bi ga vsi molili.
      Devica Marija v Fatimi pa je istočasno fatimskim otrokom pokazala pekel in jim povedala, koliko ljudi se pogublja za vso Večnost. Naročala jim je, naj molijo njen rožni venec vsak dan, naj delajo pokoro ter molijo za spreobrnjenje grešnikov. Naroča jim, naj povedo, da naj grešniki prenehajo žaliti Gospoda, ki je tako brezmejno žaljen ter napove, da bo prišla še hujša svetovna vojna, če se ljudje ne bodo poboljšali.
        To je seveda prava pobožnost iz Nebes, medtem ko je Favstinina protipobožnost prikrit modernizem in protestantizem, ker uči samo zaupanje v Božje usmiljenje ter češčenje slike, pa smo v Nebesih. Ta protifatimska protipobožnost je seveda popolnoma v skladu z modernizmom, zato se je modernisti tako zelo oklepajo. Kajti poudarja samo Božje usmiljenje, a pozablja na Božjo pravičnost. S to Favstinino protipobožnostjo in sliko drži satan moderniste trdno v svojih krempljih ter jim ne dovoli, da bi se oklenili trad. Katoliške maše, vere, nauka in morale. Če pa to hočejo, ostanejo ponavadi samo na pol poti in hodijo k pravi ter ponarejeni maši hkrati - želijo torej sedeti na dveh stolih.
        Edina rešitev je torej, da te Favstinine slike Jezusa z žarki in podobice zažgemo, njen dnevnik pa damo v star papir ter se z vsem srcem in vso dušo oklenemo trad. Katoliške sv. maše, vere, nauka in morale.


Oklenimo se Fatimske Device Marije ter pobožnosti do Njenega Brezmadežnega Srca in prvih sobot v mesecu. Zadoščujmo Marijinemu Brezmadežnemu Srcu ter ga tolažimo s Katoliškim življenjem.
         Lažno pobožnost s. Favstine pa zavrnimo ter odpirajmo oči tistim, ki so vklenjeni v hudičeve zanke s to protifatimsko pobožnostjo!


LAŽNE POBOŽNOSTI IN SLIK S. FAVSTINE, REŠI NAS, O GOSPOD!

BREZMADEŽNO MARIJINO SRCE, PROSI ZA NAS, POMAGAJ NAM IN NAS VARUJ PRED HUDIČEVIMI PREVARAMI, ZANKAMI IN LAŽMI! HVALA TI!





Image result for Holy Hearts of Jesus and Mary