QUIS UT DEUS ?!

sobota, 22. september 2018

VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ GOD

sv. pater Pij iz Pietrelčine  z vsakim utripom mojega srca in z vsakim dihom mojih pljuč!
        Pred petdesetimi leti Te je Jezus poklical v Nebesa, potem ko si 50 let nosil Njegove rane na srcu, rokah in nogah. Bil si duša žrtev za ves svet ter vse človeštvo.
       Neštetim si pomagal rešiti njihove duše, tako da so se oprijeli prave vere in Božjih zapovedi. Neštevilnim si izprosil milost ozdravljenja in rešitev njihovih problemov.
       Sv. pater Pij, danes se svet utaplja v brezbožni grešnosti, v Katoliški Cerkvi pa vladajo modernisti, ki uničujejo vse, kar je Katoliškega in pravovernega, ter tako pogubljajo neštevilne duše.
Prosi za nas, padre Pio, pomagaj nam in nas varuj pred vsemi vidnimi in nevidnimi sovražniki. Prosi za nas, da bo v Katoliški Cerkvi čimprej zmagala 2000 letna Katoliška Tradicija, da bo papež čimprej posvetil Rusijo Marijinemu Brezmadežnemu Srcu z vsemi škofi sveta na isti dan in za vse namene, za katere vsak dan molim ter mašujem.
        Sprejmi me za svojega duhovnega sina in upodobi moje srce po svojem dobrem očetovskem in plemenitem srcu, da bom vreden nekoč priti k Tebi v Nebesa. Hvala Ti, sv. pater Pij, po Kristusu, našem Gospodu!



Image result for st. padre pio