QUIS UT DEUS ?!

petek, 16. november 2018

PATRU TADEJU STREHOVCU GROZIJO S SMRTJO

 

Odziv dr. Tadeja Strehovca na grožnje s smrtjo!


V sredo 14. novembra 2018 so aktivisti abortivnega lobija na križišču Pleteršnikove in Smoletove ulice v Ljubljani na veliko napisali: »TADEJ STREHOVEC MRTEV BOŠ«. Gre za šokantno grožnjo s smrtjo, ki je pretresla slovensko javnost. Za komentar smo vprašali dr. Tadeja Strehovca, kateremu je bila grožnja namenjena.

Kako ste včeraj doživeli napis: »TADEJ STREHOVEC MRTEV BOŠ«?
Ta javni poziv k mojemu umoru, me je na začetku kot človeka pretresel in navdal s tesnobnimi občutki. Po razmisleku pa v tej grožnji vidim veliko nemoč abortivnega lobija, ki kljub temu, da ima v rokah vse – od zdravstva, politike in do pravosodja –, ne more zatreti resnice, da so nerojeni otroci živi ljudje in da je vsaka usmrtitev nedolžnega nerojenega otroka dejansko izvršena smrtna kazen.
Potemtakem je to grožnjo s smrtjo mogoče razumeti kot obliko nemoči abortivnega lobija?
Tako je. Čutim, da tudi ta grožnja z nasiljem kaže, da smo vsak dan bliže porazu abortivnega lobija v Sloveniji, ki se zavzema za smrt nerojenih otrok. Zato spodbujam vse, ki spoštujejo pravico nerojenih otrok in me podpirajo v tem krivičnem preganjanju, de še z večjim veseljem in pogumom nadaljujejo s svojim bojem za ničelno toleranco do nasilja nad nerojenimi otroki. S tem namenom vabim vse na shod pred okrožnim sodiščem v Ljubljani, ki bo v sredo 16. januarja 2018, kjer bomo pokazali, da je naša neskončna Ljubezen močnejša od njihovega sovraštva.
Ali ima ta grožnja s smrtjo kakšno povezavo z vašim odmevnim sodnim procesom?
Da. Prepričan sem, da je ta grožnja vzročno povezana z montiranim sodnim procesom, ki temelji na neresničnih obtožbah državnega tožilstva in članov abortivnega lobija. Prepričan sem, da je cel postopek namenjen eni sami stvari, to je, da se v Sloveniji ustrahuje vse poštene zagovornike življenja, družine in kristjane. Mislim da je omenjena grožnja s smrtjo neposredno povezana s sojenjem sodnice in državnega tožilstva, ki nerazumno dolgo zavlačujejo postopek z namenom, da me izpostavljajo medijskemu linču in celo grožnjam po življenju. To je neposredna posledica omenjenega sodnega procesa, ki je v svojem bistvu očiten primer sovražnega govora, ki povzroča življenjske grožnje in nevarnost za javni red in mir. Ni hujšega sovražnega govora, kot montiran sodni proces na zahtevo abortivnega lobija in v organizaciji slovenskega sodstva.
Omenili ste abortivni lobi. Kakšno sporočilo imate zanj?
Omenjene grožnje s smrtjo kažejo pravi obraz abortivnega lobija – to je sejanje smrti nerojenih otrok, onesrečavanje materi in očetov ter kot kaže tudi sovraštva do drugače mislečih. Navkljub temu prihajata čas adventa in božiča, ki sta čas spokornosti in znamenja upanja ter miru. Želim si, da bi vsi uporabili ta čas za to, da se umirimo in odpremo srca Bogu in miru ter se pripravimo na praznik rojstva Jezusa Kristusa. V ta namen se članov abortivnega lobija, ki mi grozijo s smrtjo, spominjam v molitvi z željo, da se spreobrnejo in da postanejo borci za nerojene otroke. Takšnih primerov je v svetu že veliko.
Dr. Tadej Strehovec, želimo vam poguma in naj vas pri vašem delu spremlja Božji blagoslov.