QUIS UT DEUS ?!

sreda, 5. november 2014

AMERIKO JE ODKRIL NEKANONIZIRANI SVETNIK







 

AMERIKO JE ODKRIL NEKANONIZIRANI SVETNIK


A.D. 1877 je bil pod papežem bl. Pijem IX. odprt proces za kanonizacijo Krištofa Kolumba (1451 - 1506). Koncilski očetje na 1. vatikanskem koncilu so papeža prosili uradno za to, a Francoski revolucionarji, ki so takrat rovarili po Evropi, so proces zadušili, ker niso prenesli, da bi bil odkritelj Amerike Katoliški svetnik. A objektivno dejstvo je, da je Kolumb živel svetniško življenje.

3. avgusta A.D. 1492 ob treh zjutraj je admiral Kolumb prejel sv. obhajilo in prejel pred odhodom na pot blagoslov frančiškanskega patra Pereza. Kolumb je bil frančiškanski tretjerednik in je dnevno molil kanonične ure - verjetno Marijinega malega oficija, ki je bil predpisan za terciarce.

Na pot je šel s tremi ladjami z imeni Ninja, Pinta in Santa Maria ali po naše Sveta Marija, na katetri je bil kapitan admiral Kolumb, ki je nosil tudi frančiškanski tretjeredniški habit s cingulom.

Po dveh mesecih vožnje so se začeli Kolumbu mornarji upirati, ker so menili, da gredo v smrt in da ne bodo prišli do kopnega. A Kolumb je zaupal v Božjo in Marijino pomoč ter s svojo avtoriteto dosegel, da so šli naprej in 12. oktobra A.D. 1492 ob dveh ponoči zagledali ob mesečevi svetlobi obrise zemlje, ki so jo že dneve prej napovedovale ptice s kopnega.
        Malo pred odkritjem Amerike pa se je zgodil nenavaden dogodek, o katerem se malo piše, a je zapisan v Kolumbovem ladijskem dnevniku. Na nebu se je namreč prikazal NLP ali leteči krožnik, se z veliko hitrostjo potopil pod morsko gladino in se enako hitro grozeče približal Kolumbovim ladjam, potem pa nenadoma izginil.
       Danes vemo z vso gotovostjo, da so NLP-ji ali leteči krožniki manifestacije satana in hudičev. Najboljši vir o tem morete najti na www.AlienIntrusion.com. Čemu je torej hotel satan preprečiti Kolumbu odkritje Amerike? Zato, ker je večino prebivalcev držal v okovih in verigah praznoverja, vraževerja, poganstva, satanizma, spolnih perverznosti in ljudožerstva. Na Karibih so gojili in jedli otroke, kot to počnemo mi z zajci. Azteki, ki so po tekočem traku izrezovali ljudem srca in okoliška plemena so rezali otrokom vratove, da bi njihove solze prinesle dobro letino...Satan je vedel, da bo Katoliška Cerkev vse te vnebovpijoče grehe in grozodejstva odpravila in bodo duše zanj in za pekel izgubljene, a pridobljene za Boga in Nebesa. Gvadalupska Marija je spreobrnila cca. 9 milijonov Aztekov. Zanimivo je, da danes večina vlad na svetu uzakonja grozodejstva abortusa in dovoljuje satanizem. Neka kitajska zdravnica se je hvalila, kako zdrave in okusne so jedi iz abortiranih otrok, ki jih je že toliko pojedla. Menda celo restavracije oglašajo te jedi po spletu. Tako vidimo, da pade človeštvo nazaj na barbarsko raven takoj, ko Katoliška Cerkev nima več besede pri morali narodov - ali kot pravi staro načelo: Kjer ne vlada Bog, tam vlada hudič.
 
Ko so pristali, je admiral Kolumb najprej pokleknil, se zahvalil Bogu za milost odkritja, ker je vse kar je dosegel pripisoval Božji milosti in ne sebi, ter otok, na katerem so pristali (Guanahani) poimenoval San Salvador - Sveti Odrešenik. Takoj je dal v zemljo zasaditi križ - zmage Boga nad peklom in grehom.
Dandanes je Amerika okupirana od poganstva, komunistov in talmudistov, tako kot je Katoliška Cerkev okupirana od modernizma in modernistov. A ob zmagi Marijinega Prežalostnega in Brezmadežnega Srca bosta Cerkev in Amerika spet KATOLIŠKI .

Krištof Kolumb je pred smrtjo 1506. leta zaprosil, naj ga pokopljejo v verigah in okovih, v katere so ga njegovi sovražniki uklenili na njegovem tretjem potovanju ter vrnili v Španijo. Njegov prvi namen odkrivanja nove celine je bil, da bi Kristusovi Cerkvi pridružil nova ljudstva in jih rešil večne pogube. Zato je imel toliko vidnih in nevidnih sovražnikov.

Krištofu Kolumbu se moremo mirno priporočati v molitvi, kajti zanj velja osmi Jezusov blagor, ki blagruje tiste Katoličane, o katerih njihovi sovražniki zaradi Jezusa vse hudo in lažnivo govorijo ter jih preganjajo. Ta blagor je bil dobesedno uresničen v Kolumbovem življenju, saj so ga njegovi sovražniki v zahvalo za eno največjih in najpomembnejši odkritij v zgodovini človeštva nagradili z obrekovanjem, verigami in okovi.



DEVETDNEVNICA ZA KANONIZACIJO ADMIRALA KRIŠTOFA KOLUMBA



Dobri Jezus, Krištofu Kolumbu si podelil milost, da se je pod Tvojim vodstvom in pod vodstvom Tvoje Matere Marije na ladji "Santa Maria" pogumno podal na pot v neznano proti zahodu, ter tako odkril Ameriko. Tvoji Cerkvi je pridružil neštevilne množice Katoličanov in jih rešil večnega pogubljenja. Amerika je dala svetu veliko svetih misijonarjev in mučencev ter svetnikov vseh stanov, ki jih brez Kolumba ne bi bilo.

Prosimo Te, podeli temu neprekosljivemu pomorščaku, ki je bil frančiškanski tretjerednik, čimprej milost oltarja, da ga bomo mogli častiti kot svetnika Katoliške Cerkve, spreobrni Američane, da bodo sledili zgledu svetniškega življenja Krištofa Kolumba, meni pa po njegovih zaslugah in na njegovo priprošnjo podeli naslednjo milost...

Hvala Ti, Gospod Jezus, naš Stvarnik, Odrešenik in Sodnik za vse milosti, ki si jih podelil admiralu Kolumbu v njegovem življenju in za vso slavo, ki jo sedaj uživa pri Tebi v Nebesih!


KRIŠTOF KOLUMB, PROSI ZA NAS!