QUIS UT DEUS ?!

sreda, 12. november 2014

V RIMU JE TEMA

  
Asia Bibi
 
ASIA BIBI
 
Tako je zaključil svoj članek eden izmed najbolj znanih italijanskih Katoliških novinarjev, Antonio Socci. V članku piše  o ubogi Katoliški materi štirih otrok, ki so jo v Pakistanu zaprli v zapor, kjer je že pet let. Mučili so jo na neštete načine in obsodili na smrt z obešenjem, zato ker je Kristjana.

      Asia Bibi je pisala papežu Frančišku, da bi posredoval zanjo, a zaman. Niti potrditev sodbe prizivnega sodišča papeža ni premaknilo. A premaknilo je pravoslavnega patriarha za Moskvo in Rusijo, Kyrila, ki je v imenu pravoslavne Cerkve  prosil pakistanskega predsednika za pomilostitev Katoličanke, Asie Bibi.
        4. novembra so po krivici obsodili Shahzad Masiha (28 let) in njegovo 25 let staro ženo Shamo, ki sta imela 4 otroke, da sta sramotila koran. Dva dneva so ju mučili, potem pa vrgli v veliko peč in sežgali. Podobne stvari se Katoličanom pogosto dogajajo.
       80% žrtev verske diskriminacije so na svetu Kristjani. Približno 100 000 jih vsako leto pomorijo po vsem svetu ali cc. 11 na uro. Ko se je papež vračal iz obiska v Južni Koreji, je hotel poudariti, da sile in bombardiranja ne bi smeli uporabiti proti muslimanski vojski v obrambo nemočnih ljudi, tako da je celo levi komentator, Adriano Sofri, skušal papeža prepričati, da bi potem "ženske, otroke in ostarele prepustili na milost in nemilost tem ljudem."
       Papež Frančišek nikoli ne intervenira s svojo avtoriteto, da bi preprečil posamezne zločine, čeprav na splošno govori proti nasilju. Nikoli izrečno ne omenja islama ali komunizma. O muslimanih vedno govori samo kot o partnerjih za dialog in jim pošilja najboljše želje in čestitke za njihov ramadan. O komunistih je vedel povedati samo, da je srečal v Argentini militantne komuniste, ki jih je imel za dobre ljudi. A hkrati grmi proti svobodnemu trgu.
       V kapeli Sante Marte, kjer živi, pa redno grmi tudi proti tradicionalnim in konzervativnim Katoličanom. Konzervativnega kardinala Burkeja iz Amerike je napravil za varuha Malteškega viteškega reda, prej je bil pa predsednik najvišjega Vatikanskega sodišča, rimske Signature. Vzrok: Kardial Burke je bil proti spremembi Katoliškega nauka o zakonu in sodomizmu na oktobrski "tajni" škofovski sinodi v Rimu.
Zahodni poganizirani svet zaradi odpada od Katoliške vere dela družbeni samomor, ker uzakonja ločitev zakona, kontracepcijo, abortus, evtanazijo, pornografijo, skupno bivanje brez zakona in sodomizem. Zato ima povprečno nemuslimanska ženska na zahodu samo še 0.6 otrok, muslimanke pa imajo povprečno 6 otrok. Kam to vodi, more slepi in gluhi videti na prvi pogled. Če narodi ne bodo dali v svoje ustave 10 Božjih zapovedi, 6 Cerkvenih zapovedi in 6 resnic iz TRADICIONALNEGA KATOLIŠKEGA KATEKIZMA, bo svet v nekaj desetih letih muslimanski.
In podobno se dogaja tudi drugim konzervativnim kardinalom in članom hierarhije pod našim papežem Frančiškom, a modernisti so nadvse privilegirani.
       Katoliški novinar Antonio Socci ima prav. V Rimu vlada tema. Marija v La Salettu je napovedala, da bo Rim izgubil vero. Molimo, da bo Rim spet našel tradicionalno Katoliško vero in sv. mašo, za spreobrnjenje našega svetega očeta, papeža Frančiška in za spreobrnjenje vseh volkov v ovčjih oblačilih, ki so velika nevarnost za modernistične Katoličane, ki jim slepo sledijo - in tako slepi vodijo slepe v večno pogubljenje.