QUIS UT DEUS ?!

sreda, 5. november 2014



EBOLA, EVOLUCIONISTI IN KRISTJANI
 
Ebola virus ne more živeti sam od sebe, temveč je neke vrste parazit, ker potrebuje za življenje bolj kompleksne celice. Za shranjevanje genetske digitalne kodirane informacije ne uporablja DNA, ampak RNA, ki je kemično še manj stabilna od DNA, ki jo morajo raziskovalci ohranajti v tekočem nitrogenu pri -200 stopinjah celzija. Pa še pri tej temperaturi razpada. A DNA s krvnimi celicami in mehkim tkivom so našli v kosteh dinozavrov, za katere pravljica za naivne odrasle in otroke o evoluciji pravi, da so izumrli pred več kot 70 milijoni let, a DNA bi pri 25 stopinjah popolnoma razpadla že v 22000 letih. To je še en dokaz več, da je evolucija pravljica in stvarjenje sveta pred cca. 6000 leti v šestih dneh resnica, ki jo je Bog sam po Mojzesu zapisal na samem začetku Svetega pisma.
Pred izvirnim grehom ni bilo smrti, bolezni in trpljenja, zato tudi ni bilo smrtonosne ebole. Zato so bili virusi samo s pozitivno vlogo, kot jo imajo še mnogi dandanes, ko skrbijo za prenos genov med rastlinami in živalmi, ohranjajoč plodno zemljo, čisto vodo in regulirajo pline v atmosferi ter mnogi uničujejo rakaste celice.
Ilustracija 1: VIRUS EBOLE

 

 
Ker Bog ni vezan in omejen s časom in prostorom, ga izvirni greh Adama in Eve, kar je bil izvirni upor naših prastaršev Bogu in Njegovi volji, ni presenetil, temveč je stvarstvo genetsko preprogramiral in po izvirnem grehu nato genetsko reprogramiral, tako da so na padlem svetu zavladale posledice izvirnega greha - tudi smrtonosna ebola.
Bog nam zapoveduje, da se moramo proti posledicam izvirnega greha boriti in jih lajšati, zato je tudi Jezus - učlovečena druga Božja Oseba - zdravil vse bolezni, obujal od mrtvih, odpuščal grehe in lajšal človeško bedo na sto in en način. Zato je njegova Katoliška Cerkev ustanavljala bolnišnice , univerze, šole in najrazličnejše ustanove za lajšanje človekove bede, ki so posledice izvirnega greha. Zato tudi ni čudno, da so Kristjani v prvih vrstah v boju proti smronosni eboli, medtem ko se pravljičarji evolucionisti držijo zadaj ozir. čimdlje.
Še več. Ne samo, da bežijo proč, temveč se najdejo tudi takšni, ki pravijo, da bi morali z virusom ebole pokončati večino človeštva. Leta 2006 je evolucionistični ekolog Eric Planka imel govor na Znanstveni akademiji v Teksasu na Lamar univerzi v Beaumontu in povedal, da je po njegovem mnenju potrebno pokončati 90% vsega človeštva - TUDI Z VIRUSOM EBOLA! Za ta svoj peklenski predlog in govor je prejel stoječe ovacije!
S tem se je postavil v isto vrsto z Adolfom Hitlerjem, Josipom Stalinom, Mao Tse-tungom, in drugimi množičnimi milijonskimi morilci, ki so bili vsi po vrsti zapriseženi evolucionisti. Ta Eric Planka je samo na glas povedal to, kar večina evolucionistov samo misli, ker je njihov temeljni zakon, zakon džungle ali zakon preživetja najmočnejšega. Zaradi tega hudičevega zakona preživetja najmočnejšega so nemški rasisti v začetku 20. stoletja pobili skoraj v celoti vse pleme Harare v Afriki.
Katoliška Cerkev ima Božji nauk o stvarjenju v Svetem pismu ter dogmatično definicijo 4. Lateranskega in 1. vatikanskega koncila. A zaradi modernizma ni hotela obsoditi kozmične in biološke evolucije, temveč je napravila komprosmis - teistično evolucijo. Ta kompromis je bil zelena luč za Hitlerja in druge množične morilce in evolucioniste, ki so pokončali na desetine milijonov ljudi.
Na žalost se tej žalostni družbi morilcev idejno pridružujejo vsi naši otroci in mladi, ki jim v šolah operejo možgane z lažnivo pravljico kozmične in biološke evolucije. Še bolj tragično pa je, ko ti otroci in mladi zaradi teh hudičevih laži izgubijo vero v Boga in se zato za večno pogubijo, ker živijo kot pogani. Čimprej je potrebno v ustave narodov zapisati 10 Božjih in 6 Cerkvenih zapovedi ter 6 resnic, drugače bodo vsi ti ljudje hodili po poti evolucije in poganstva v večno pogubljenje.
Zato se informirajmo na spletu o znanstveni evidenci, ki potrjuje nezmotljivo Božjo Besedo o Božjem stvarjenju sveta, poučujmo o tem nevedne - to je duhovno delo usmiljenja - in se borimo za zmago Resnice z Božjo in Marijino pomočjo do zadnjega diha na tem svetu. Resnica bo slavila večno zmago na Sodni dan in z njo vsi tisti, ki smo se zanjo z Božjo in Marijino pomočjo borili!

MARIJA, MATI RESNICE, PROSI ZA NAS!