QUIS UT DEUS ?!

ponedeljek, 22. junij 2015

PAPEŽEVA EKOLOŠKA  ENCIKLIKA - BOG SE NAS USMILI!

Za osnovno misel enciklike je papež Frančišek vzel znano Frančiškovo pesem, vmes pa vpletel vrsto zablod in laži, ki jih učijo eko-fanatiki z Barakom Obamo in Al Gorejem na čelu.

Al Gore je dobil Nobelovo nagrado za svoje laži o človekovem izvoru tople grede na Zemlji, o čemer je napravil film in za svojo lažno paniko in lažni alarmizem, ko je A.D. 2008 napovedal, da bosta zaradi tople grede izginila ledena pola na Zemlji. Čez pet let so z lasersko satelitsko tehniko izmerili debelino polov in ugotovili, da sta pola veliko debelejša, kot sta bila pred petimi leti.

Ti eko-fanatiki so poveazni s talmudisti in depopulisti, ki hočejo s sveta spraviti večino človeštva s svojimi običajnimi eko-fantazijami in lažmi, za katerimi je seveda satan - oče laži- s svojo krdelo hudičev.

Na žalost je papež Frančišek skočil na ta band vagon s svojo encikliko, ki jo ravno Barak Obama in Al Gore z ostalimi eko-fanatiki hvalijo in priporočajo na vsa usta.

Decembra bodo v Parizu imeli mednarodno srečanje, na katerem bo skušala OZN doseči, da bodo vse njene članice podpisale ekološki sporazum, na podlagi katerega bodo uvedli na Zemlji ekološko diktaturo z neslutenimi posledicami za življenje ljudi, ki že tako preživljamo leta in leta ekonomske krize in seveda diktaturo kontracepcije, abortusa, evtanazije, sodomizma in drugih vnebovpijočih grehov ter neskončnih žalitev neskončno svetega Boga.

Številni znanstveniki z vsega sveta so papeža posvarili in ga še svarijo pred depopulisti in eko-fanatiki, a očitno nič ne pomaga, kajti papež namerava iti v Pariz decembra letos, kjer hoče imeti odločilen govor, da bodo ekološki sporazum podpisali in speljali do konca.

In kaj lahko in moramo narediti mi! Moliti moramo za papeževo spreobrnjenje , da ne bo nasedal brezbožni politiki, ki je v rokah pekla in njegovih pomočnikov. Molimo pa tudi za spreobrnjenje vseh teh zaslepljenih eko-fanatikov in talmudistov.

Žrtvujmo se v ta namen, delajmo pokoro in molimo, molimo, kajti, kot je dejal Michael Matt, urednik "The Remnant", "God help us!", če bodo ti sovražniki Boga in človeštva zavladali nad nami!