QUIS UT DEUS ?!

četrtek, 18. junij 2015

SV. PETER DAMIJANI, PROSI ZA NAS!

Tukaj si morete prebrati članek, da je papež Frančišek za novega nadškofa v Berlinu imenoval Heinerja Koch, ki zagovarja sodomitske zakone.

       Za novega škofa škofije Osorno v Čilu je imenoval Juana Barros, čeprav obstaja o njem bistvena evidenca, da je bil priča, ko je njegov prijatelj duhovnik Fernando Karadima sodomiziral fante, potem je pa to prikrival. Mnogi Katoličani so zato množično protestirali v Čilu proti temu imenovanju in nekateri so celo hoteli umestitev novega škofa fizično preprečiti, tako so bili ogorčeni.
       Papež je postavil za upravitelja Doma sv. Marte, kjer živi, Msgr. Battista Ricca,  sodomita, ki ga poznajo po mnogih sodomitskih škandalih. Vatikanist Sandro Magister je zato Ricca označil za "prelata sodomitskega lobija".
        Prva seja lanske oktobrske sinode v Rimu je s papeževo odobritvijo izdala dokument, ki vabi k vrednotenju sodomitske orientacije in darov sodomitov in predstavlja sodomitske zveze kot takšne, ki omogočajo "dragoceno podporo" v življenju sodomitskih partnerjev.

Videti je, da poteka intenzivno sodomiziranje Katoliške Cerkve.
SV. PETER DAMIJANI, PROSI ZA NAS!