QUIS UT DEUS ?!

ponedeljek, 17. avgust 2015

ZNANSTVENO POPOLNOMA NERAZLOŽLJIVO

Our Lady of the Assumption Church and the Jesuit Rectory.


          6. avgusta A.D. 1945, pred 70 leti, je B-29 Superfortress vrgel atomsko bombo nad Hirošimo.
Bomba je povzročila strahotno razdejanje in smrt neštevilnih ljudi.
       Nedaleč od središča eksplozije je bilo jezuitsko župnišče s cerkvijo. Vseh osem jezuitov je kljub temu preživelo in živelo še vrsto let, čeprav so jim rekli, da bodo njihova telesa v najkrajšem času razpadla. Več kot dvestokrat so jih preiskali v naslednjih letih in odkrito povedali, da je njihovo preživetje znanstveno popolnoma nerazložljivo. Res je, a je razložljivo nadnaravno.
       Pater Schiffer, ki je živel še 33 let po Hirošimi je povedal, da so vsi patri v hiši verovali v sporočila Fatimske Marije, živeli po njenih sporočilih ter vsak dan molili sv. rožni venec skupaj, kakor je Fatimska Marija naročala. " Verujemo, da smo preživeli, ker smo živeli po fatimskih sporočilih. V hiši smo vsak dan živeli in molili rožni venec."
       Tudi mi molimo vsak dan rožni venec - v družinah vsi skupaj, če je le mogoče - zadoščujmo Marijinemu Brezmadežnemu Srcu, opravljajmo pobožnost petih prvih sobot v zadoščenje in tolažbo Marijinemu Brezmadežnemu Srcu in se mu posvetimo nepreklicno do konca življenja - da bomo nepreklicno Jezusovi in Marijini na tem svetu, po smrti pa vso Večnost v Nebesih!

BREZMADEŽNO MARIJINO SRCE, PROSI ZA NAS!