QUIS UT DEUS ?!

četrtek, 17. september 2015

PROZELITIZEM KATOLIŠKEGA BOGA IN KATOLIŠKE VERE PO JEZUSU IN PO PAPEŽU FRANČIŠKU



Mary Agreda preaching to Indians




       Na zgornji podobi je častitljiva opatinja, mati Marija iz Agrede, kako oznanja evangelij Indijancem na podrožju zahodne Amerike. Od A.D. 1620 do A.D. 1631 jo je Jezus kakšnih petstokrat poslal iz Agrede v Španiji, kjer je bila predstojnica samostana Marijinega Brezmadežnega Spočetja, z bilokacijo med Indijance, da jih je prozelitizirala in jim oznanjala KATOLIŠKEGA Boga.

         Mati Marija iz Agrede jih je potem napotila v bližnja misijonska središča h KATOLIŠKIM misijonarjem, da so ti prišli in Indijance krstili ter jim delili zakramente.
      Včasih so Indijanci streljali v "Gospo v modrem", kakor so jo poimenovali zaradi njene modre redovne obleke. Sveta misijonarka je sicer čutila puščice, a jo je Jezus spet živo in zdravo vrnil v bilokaciji nazaj v Španijo. O tem si morete tukaj prebrati v štirih delih bolj nadrobno prekrasne članke (spodaj imate povezave za še ostale tri članke).
        Ampak, saj je vendar papež Frančišek rekel, da je prozelitizem neumnost in da ne obstaja Katoliški Bog. No, to bo moral pač on sam Jezusu razložiti, ko bo prišel pred Njegov Sodni stol na Sodni dan - in takrat ne bi bil rad v njegovi koži!