QUIS UT DEUS ?!

sreda, 30. julij 2014

BRAT NATANAEL POSTREŽE Z RESNICO O IZRAELU IN GAZI

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8ILrM7yh1v8

http://davidduke.com/dr-david-duke-responds-letter-israel/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cDtT_GkqrE0

Na prvi povezavi si oglejte, kako brat Natanael nalije čistega vina o Izraelu in Gazi - in enako dr. David Duke nekemu Izraelcu, ki mu je poslal e-pošto.
       Brat Natanael je po rodu Jud in je bil vzgojen v judovski veri. A ker je v tej veri našel polno nelogičnosti, se je spreobrnil in postal pravoslavni Kristjan, ker je videl, da je modernistična Katoliška hierarhija z modernističnimi Katoličani tako pokvarjena.
       Modernisti tudi ne oznanjajo več trikrat definirane dogme, da zunaj Katoliške Cerkve ni zveličanja - upoštevajoč tradicionalni nauk o krstu vode, krvi in želja. Zato bodo morali dajati na Sodni dan odgovor za vse tiste, ki se niso spreobrnili v Katoliško edino zveličavno vero in Cerkev zaradi njihovega modernizma in slabega zgleda.
       Na svojem blogu objavljam video posnetek brata Natanaela, čeprav je shizmatik in heretik, samo zato, ker je eden redkih, ki si upa povedati vso resnico o Izraelu, Gazi in Palestincih, od katerih je cca. 30% Kristjanov.

Na drugi in tretji povezavi pa nam dr. Duke pokaže predstavnika Združenih narodov, ki izbruhne v jok pred kamero, ko hoče spregovoriti o zadnjem zločinu Izraela - bombardiranju neke palestinske šole: cca. 20 mrtvih in 110 ranjenih otrok.