QUIS UT DEUS ?!

torek, 22. julij 2014

MODERNIZEM POD NOGAMI SV. TOMAŽA AKVINSKEGA

http://nobility.org/2014/07/21/what-weight-should-be-given-to-st-thomas-aquinass-arguments-against-equality/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+NobilityAndAnalogousTraditionalElites+%28Nobility+and+Analogous+Traditional+Elites%29
      Vabim Vas, da si na zgornji povezavi preberete članek o sv. Tomažu Akvinskem v angleščini. Kakšnih 70 papežev je tega svetnika in njegovo teologijo izrecno hvalilo. Vemo, da je bil vse do 2. vat. koncila in do zmage modernizma v Cerkvi sv.Tomaž glavni teolog  in filozof Katoliške Cerkve.
Modernisti se ga bojijo, kot hudič križa, ker Tomaževa teologija in filozofija v jedru razkrinkava vso zlaganost in hudičevost modernizma.
       Na zgornji sliki je sv. Tomaž Akvinski upodobljen s sv. RešnjimTelesom v levi roki ter z ognjenim mečem, ki ga z desno roko usmerja v hudiča, ki leži premagan pod njegovimi nogami. Prekrasna podoba zmage Tradicije in tomizma nad peklenskim modernizmom.
To je pa podoba modernistov. Jezus je povedal, da so to volkovi v ovčjih oblačilih. Bog nas obvaruj pred njimi, kajti danes jih mrgoli v Cerkveni hierarhiji od vrha navzdol!