QUIS UT DEUS ?!

četrtek, 24. julij 2014

DR. DAVID DUKE - NEUSTRAŠEN BOREC PROTI TALMUDIZMU


       Prisluhnite dr. Davidu Duku v tem videoposnetku. V njem nam postreže resnico, o kateri noče pisati večina medijev na svetu, a na Sodni dan bo ta resnica slavila večno zmago nad lažjo in grehom.
       Molimo za sužnje teh laži, ki jih dr. Duke razkrinkava v tem v-posnetku, da se bodo spreobrnili, priznali Jezusa Kristusa za Kralja in Devico Marijo za Kraljico Nebes in Zemlje. Kajti, če tega ne bodo naredili, bodo na sodni dan na Jezusovi levici med pogubljenimi za vso Večnost v neugasljivem ognju pekla.
       Na svetu ne bo miru tako dolgo, dokler ne bodo vsi narodi sveta v svoje ustave zapisali 10 Božjih zapovedi, 5(6) Cerkvenih zapovedi in 6 resnic iz Katekizma Katoliške Cerkve. Šele, ko bodo to naredili in bodo narodi, družine in posamezniki živeli po teh zapovedih in resnicah, bo na svetu zavladal mir in bo dobri Bog blagoslovil svet tudi z blagostanjem.
       Pogoj za to je papeževa posvetitev Rusije Marijinemu Prežalostnemu in Brezmadežnemu Srcu z vsemi škofi na isti dan. Kako preprosto za ljudi, ki imajo dobro voljo spolnjevati Božjo voljo, a kako težavno in nemogoče za tiste, ki te volje nimajo!

SLAVA BOGU NA VIŠAVAH IN NA ZEMLJI MIR LJUDEM, KI SO DOBRE VOLJE!
 
(angeli v Btlehemu)