QUIS UT DEUS ?!

četrtek, 10. julij 2014

RIMSKI ŠKOF FRANČIŠEK, PROSIM, NE PRIHAJAJTE V AMERIKO!

        Tako je zapisal mašnik Celatus v "The Remnant". Kako je to mogoče, da neki duhovnik prosi papeža Frančiška, naj ne prihaja v Ameriko? Papež je vendar duhovni oče vseh Katoličanov po vsem svetu in vsak bi si moral šteti v čast, da pride Kristusov namestnik v njegovo domovino, in da obišče njegov narod.
       Ta prošnja mašnika Celatusa kaže, kako globoka je kriza v današnji Cerkvi zaradi vladajočega modernizma. Mašnik Celatus opiše v članku, kako je neki ameriški duhovnik po koncilu v pokoju vse do smrti maševal samo tridentisnko katoliško mašo in ni hotel maševati modernistične "Bugnini in šest protestantov" maše. Svoje vernike je učil tradicionalni Katekizem in ne nove vere. Zato so ga modernisti sovražili in ga zmerjali, da je trdovraten, staromoden in neprijateljski. Nekoč ni hotel dati roke nekomu, ki je vpričo njega izrekal bogokletja, za kar mu moremo samo čestitati, a modernisti so ga zaradi tega črnili. Papež Frančišek je pa vpričo kamer poljubil roke italijanskemu duhovniku, ki je vodilni prosodomitski aktivist v Italiji, z nekim drugim duhovnikom  iste marže pa gresta z roko v  roki. Fotografije teh dogodkov si morete ogledati na traditioninaction.org.
       Papež Frančišek je začel svoj pontifikat s poljubljanjem nog mladenk in brezbožnežev na Veliki četrtek, zdaj pa poljublja in drži za roke prosodomitske duhovnike.
       Ameriški predsednik ga je osebno meseca marca povabil v Ameriko, ker papeža zaradi njegovega modernizma občuduje, podobno kot ga občuduje Anglež Elton John iz istega razloga in ga imenuje "čudoviti papež". Elton John je "poročen" z nekim partnerjem, s katerim sta dobila dva epruvetna otroka.
       Mašnik Celatus pravi, da se Katoličani v Ameriki že dolgo borijo proti brezbožni vladi, ki kolje nerojene otroke, uničuje zakon in preganja pravo Katoliško vero. Papeške izjave, da so Katoličani obsedeni z bojem proti abortusu in sodomitskim zvezam ter druge njegove izjave in dejanja, pa boj Katoličanov za Katoliške zakone, družine in moralo spodkopavajo ter hkrati dajejo moč sovražnikom Katoliške Cerkve.
       Zato mašnik Celatus pravi, da bo papeža vesel samo, če bo prenehal s tem početjem, s katerim dela zmedo med Katoličani in povzroča med njimi needinost.
       Potrebno je vsak dan moliti za spreobrnjenje papeža Frančiška, da se bo vrnil k 2000 letni Katoliški in apostolski Tradiciji in posvetil Rusijo Marijinemu Prežalostnemu in Brezmadežnemu Srcu z vsemi škofi sveta na isti dan. Kajti Poljska je podpisala, da more Washington na njenem ozemlju namestiti ABM vojaške baze. To pomeni, da je samo še vprašanje časa, kdaj si bosta ZDA in Rusija skočili v lase z jedrskim orožjem, potem pa se bodo začele uresničevati Marijine besede iz Fatime in Akita o celih narodih, ki bodo izginili iz Zemlje, o ognju izpod neba in o izginotju večine človeštva.
 
FATIMSKA MARIJA, PROSI ZA NAS!