QUIS UT DEUS ?!

ponedeljek, 20. oktober 2014

KONEC SKRIVNE SINODE O DRUŽINI V VATIKANU

synod_monday_oct13
 
       Mediji so malo poročali o dogajanju na skrivni sinodi v Rimu, kakor so jo poimenovali trad. Katoličani, ker modernisti niso hoteli objaviti javnosti intervencij škofov, ter so hoteli vsiliti sinodalnim očetom vnaprej napisan relatio - sinodalni sklepni dokument.
       Škofje so udarjali po mizah in tako protestirali, ko so slišali nadškofa Bruna Forte. Neki škof je baje začel jokati, med bolj konzervativnimi škofi je vrelo v vzdušju ogorčenja, ko so videli kako papež Frančišek s svojimi ljudmi manipulira s sinodo.

       Modernistom ni uspelo spremeniti prakse glede obhajanja Katoličanov, ki ne živijo v zakonitih zakonskih zvezah, niti nauka Cerkve o sodomitih in sodomizmu, uspelo pa je papežu Frančišku ob sklepi sinode beatificirati papeža Pavla VI., ki je glavni odgovoren za zamenjavo prave Katoliške maše s ponarejeno modernistično in protestantizirano mašo. Ker je sv. maša sinteza Katoliške vere, je bila s tem prava Katoliška vera zamenjana s ponarejeno Katoliško vero.
       Proti tej beatifikaciji je protestiral zdaj pokojni Don Luigi Villa in o tem napisal prepričljivo knjigo, ki jo morete dobiti na naslednji povezavi: 
Škofje so menda ob koncu skrivne sinode navdušeno ploskali papežu Frančišku in slišati ni bilo nobenega protesta proti beatifikaciji papeža Pavla VI., ki je napravil neizmerno škodo v Katoliški Cerkvi v svojem pontifikatu. To pomeni, da modernistična sekta še trdno sedi v sedlu, duše pa se po njeni zaslugi pogubljajo.
       Kardinala Burke iz Amerike, ki je izjavil, da papež dela veliko škodo, ker se noče izjasniti o zadevah, naj bi papež zato degradiral od predsednika Vatikanskega sodišča na zgolj častno mesto Varuha Malteškega viteškega reda. Moderniste čaka na Sodni dan še čisto drugačna degradacija od našega Gospoda Jezusa Kristusa, če se ne bodo spreobrnili in vrnili k 2000 letni Katoliški Tradiciji, prav tako pa tiste, ki jih pri tem podpirajo.
        Molimo, delajmo pokoro in širimo resnico, kajti na Sodni dan bo prepozno kaj popraviti ali narediti!