QUIS UT DEUS ?!

četrtek, 11. december 2014

150 LETNICA PROTILIBERALNEGA IN PROTIMODERNISTIČNEGA SYLLABUS BL. PAPEŽA PIJA IX.

blaženi papež Pij IX.


Blaženi Pij IX. je za 19. stoletje to, kar je bil sv. Pij X. za 20. stoletje. Ves pontifikat , ki je bil najdaljši v zgodovini Cerkve, 32 let, je posvetil boju proti liberalizmu in modernizmu v Cerkvi ter boju za Božjo čast in slavo ter zveličanje neumrljivih duš.

29. decembra A.D. 1877 na svojem zadnjem konzistoriju je 85 let star papež povedal: " Utrujen sem, ko vidim, kako vero vsak dan znova napadajo. Še posebno pa sem utrujen, ko vidim, kako mlade ljudi kvarijo v šolah brez Boga. toda, če sem utrujen, še zato nisem pripravljen položiti orožja, da bi delal kompromise ali prenehal izpolnjevati svojo dolžnost. Ne, hvala Bogu, nisem tako utrujen, da bi napravil karkoli od tega in upam, da tudi nikoli ne bom."
In tako je tudi bilo. Blaženi papež je ostal zvest 2000 letni Katoliški Cerkvi, Jezusu Kristusu in Devici Mariji vse do zadnjega diha. 7. februarja A.D. 1978 je prišla ponj Mati Božja, ki jo je papež počastil 8. decembra A.D. 1854 z razglasitvijo dogme o njenem brezmadežnem spočetju.
Ob času papeževe smrti je neki belgijski otrok umiral za neznano boleznijo. Svoji mami je povedal, da je imel videnje papeža Pija IX., ki ga je Devica Marija Kronala v Nebesih. Otrok je bil v trenutku ozdravljen. Ker novica o papeževi smrti še ni prišla v Belgijo, je mati poslala telegram v Rim. Odgovor iz Rima je potrdil, da je bil otrok ozdravljen v trenutku smrti papeža Pija IX. Iz vsega sveta je bilo slišati o mnogih podobnih čudežih papeža Pija IX.
Liberalci v Cerkvi in zunaj nje so tega velikega papeža nadvse sovražili. Ko so 13. julija A.D. 1881 njegovo truplo prenesli v po njegovi želji v cerkev San Lorenzo Fuori le Mura, so pogrebni sprevod napadli njegovi sovražniki in kričali, da naj "vržejo starega prašiča v Tibero."
Staro načelo pravi, da je sovraštvo in nasprotovanje liberalcev in brezbožnežev v Cerkvi in zunaj nje za Katoličane najboljše potrdilo, da so na pravi poti v Nebesa. Med 2. vatikanskim koncilom in po njem, so modernisti sami priznali, da so odloki tega koncila neke vrste antisyllabus papeža Pija IX. S tem so si sami podpisali obsodbo, Kajti, dejansko so modernisti in liberalci po koncilu pod vodstvom modernističnih papežev "uzakonili" vse, kar je papež v Syllabusu obsodil.
O tem si morete bolj podrobno prebrat v angleščini na naslednji povezavi:
Napravimo logičen zaključek: Če je Marija sama osebno takoj po smrti kronala tega papeža Syllabusa v Nebesih in to potrdila s čudežnim ozdravljenjem na smrt bolnega otroka na Zemlji, potem so bili vsi koncilski in pokoncilski papeži antisyllabusa, ki so jih njihovi modernistični in liberalni kolegi vse povrsti beatificirali in kanonizirali, po vsej verjetnosti okronani po smrti od nekoga drugega čisto nekje drugje!


BLAŽENI PAPEŽ PIJ IX, PROSI ZA NAS IN ZA NAŠO ZMAGO NAD MODERNIZMOM. HVALA TI!