QUIS UT DEUS ?!

sobota, 13. december 2014

PAPEŽ FRANČIŠEK PRAVI, DA BODO ŠLI NAŠI ŽIVALSKI LJUBLJENČKI Z NAMI V NEBESA


       Papež Frančišek je nedavno potolažil nekega otroka, ki mu je poginil pes z besedami:" Nekega dne bomo videli naše živali ponovno v Kristusovi Večnosti. Paradiž je odprt za vsa Božja bitja."

       Baje, da je papež Janez Pavel II. A.D. 1990 izjavil, da imajo živali duše, njegov naslednik pa je to spet baje v svojem govoru A.D. 2008 zanikal.


       Besede papeža Frančiška so spet pogrele debato o tej temi in "Humane Society" pravi, da je bila preplavljena z e-pošto. "PETA" je tudi skočila na band vagon zaradi papeževih besed in predlaga, da bi se Katoličani preusmerili proti veganskemu načinu življenja - to pomeni nobenega mesa, mleka, rib - tudi šunke ne in ne pirhov za Veliko noč.

       Jaz pa predlagam, da gre naš sveti oče med počitnicami kdaj pa kdaj na sprehod do hiše Bratovščine sv. Pija X. na Via Trilussa 45 v Albano Laziale, ki je blizu Castel Gandolfa in  tam malce obnovi znanje tradicionalnega katekizma.

       To bo koristno za njegovo fizično zdravje, za zveličanje njegove neumrljive duše in po svetu bo veliko manj otročjega pisanja in brezpredmetnega nesmiselnega razpravljanja.  

Na žalost je ta papeževa izjava - tako kot mnoge druge - spet povzročila, da so se nekateri na spletu norčevali iz svetega očeta, kar je pa velik greh pred Bogom, ker je papež Kristusov namestnik in smo mu dolžni največje spoštovanje, pa naj govori in počne karkoli. Ko gre za očitne nauke in dejanja, ki so v nasprotju za 2000 letno Tradicijo in 2000 letnim Cerkvenim učiteljstvom in zato v nasprtju s tradicionalnim katekizmom, mu imamo pravico in dolžnost odreči poslušnost, nikoli pa ga ne smemo žaliti ali se iz njega norčevati!

Papež Frančišek je v nagovoru Papeške znanstvene akademije, katere člani so vsi beigbengisti in evolucionisti in katere predsednik je protestant, oktobra povedal v skladu s svojim modernizmom, da sta evolucija in veliki pok povsem skladna s Katoliško vero. To seveda ni res, a modernisti vsi po vrsti verujejo v evolucijo in bigbeng, ker verujejo tudi, da se resnice morejo s časom spreminjati - a to je logično protislovje, ker pomeni, da se tudi ta modernistična teza more vsak čas spremeniti. Resnica, ki se spreminja, sploh ni resnica. Zato so Resnice Katoliške Cerkve - dogme - absolutno nespremenljive v istem pomenu besede in z isto razlago, kot pravi 1. vatikanski koncil in kot so pred koncilom morali priseči vsi bodoči duhovniki v protimodernistični prisegi.

Darwinova evolucija je vodila neposredno do evgenike - nauka, da imajo samo genetsko in fiziološko najprimernejši pravico do življenja in potomstva -evgenika pa je vodila neposredno do Hitlerja in njegovih taborišč smrti. To je znana popularna enciklopedija "World Book" v izdaji iz A.D. 1955 še jasno napisala, v izdaji iz A.D. 1983 je vsako povezavo s Hitlerjem izpustila in zamolčala. Zakaj? Ker to Hitlerjevo evolucijo zdaj poučujejo po vsem svetu.

Na www.dissentfromdarwin.org  morete dobiti imena 900 znanstvenikov, ki odprto zavračajo  biološko evolucijo, 27. maja A.d. 2004 je pa 33 vrhunskih znanstvenikov razglasilo bigbeng za nemogočo in neresno teorijo (www.cosmologystatement.org). Vabim Vas, da pripnete www.catholicorigins.com na Vašo opravilno vrstico. Na teh spletnih straneh si morete prebrati resnico o objektivni realnosti. Brezbožna politika in znanost namreč računata s tem, da bo večina znanstvenikov prodala resnico za kariero - in to se tudi dejansko dogaja, zato mita o evoluciji in heliocentrizmu še vedno poučujejo na večini šol. A, hvala Bogu, obstaja tudi veliko znanstvenikov, ki svojih duš ne prodajo za noben denar in s svojim znanjem služijo resnici!

Vabim Vas, da si na www.kolbecenter.org preberete odličen članek dr. Thomasa Seilerja z naslovom "Cosmology, Thermodinamics and the Christian Doctrine of Creation". Zaključek članka je - vse stvarstvo ima lastnosti fiat trenutnega stvarjenja.

Danes moremo mirno reči na podlagi najnovejših odkritij na področju kozmologije, znanstvene informatike, genetike in drugih znanosti, da sta kozmološka in biološka evolucija samo še za na znanstveni odpad. Umetno ti dve laži vzdržuje pri življenju samo še brezbožna politika, ki ji daje svojo podporo pekel, da bi se čim več duš pogubilo.
 
In ne pozabimo, da je sv. papež Pij X., učil, da je "evolucija" centralna dogma modernizma". Kajti samo, če to vemo, moremo vedeti zakaj vlada takšna diabolična zmešnjava v Cerkvi in v svetu in zakaj naš papež daje takšne izjave.