QUIS UT DEUS ?!

petek, 13. maj 2016

VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ GOD, SV. ROBERT BELARMIN

       Vse najboljše sv. Robert Belarmin, kardinal in Cerkveni učitelj, za Tvoj god. Kot profesor kozmologije si Galileju Galileju dokazal, da se moti. Le-ta je to veliko let kasneje priznal v enem od svojih pisem, ki pa nikoli ni našlo poti v šolske učbenike.
       Tako moremo videti, kako se lažna in ponarejena znanost bori proti pravi znanosti, ki je v službi Resnice. Trije sateliti so naredili sliko vesolja na podlagi kozmičnega sevanja iz ozadja in vse tri slike so pokazale, da je naše vesolje geocentrično - s popolnoma nepremično Zemljo, skozi katero gredo tri osi vsega vesolja.
       Lažna znanost to zamolčuje, ker ve, da bi potem morali javno priznati, da je imela Katoliška Cerkev prav in da se je Galilej motil. Brezbožneži vedo, da bi potem morali spremeniti vse ustave in zakone in prepovedati ločitev zakona, abortus, kontracepcijo, pornografijo, sodomizem, lažne vere in druge zablode človeštva.
       Raje zatirajo Resnico in bežijo pred njo, ker bežijo pred odgovornostjo pred Bogom.
Sv. Robert Belarmin, prosi za nas, da bo čimprej zmagala Resnica geocentrizma v Sloveniji in po vsem svetu. Resnica, ki jo učijo vsi Cerkveni očetje in učitelji, s sv. Tomažem Akvinskim vred.
Kajti samo Resnica nas osvobaja in osrečuje, laž pa zasužnjuje in dela nesrečne - kajti oče laži je hudič, ki je nalagal naša prastarša, Adama in Evo in stoji za vsem lažmi lažne znanosti tudi danes. Med temi lažmi so heliocentrizem in kozmična ter biološka evolucija najbolj pogubne. To dokazuje tudi zgodovina, kajti največji morilci človeštva - Hitler, Stalin, Mao Tse Tung, Pol Pot...- so bili vsi prepričani heliocentristi in evolucionisti. Morili so v imenu evolucije!
       Sv. Robert Belarmin, hvala Ti, da si tako strokovno in pogumno zavrnil, razkrinkal in premagal Galilejevo laž heliocentrizma. Prosi skupaj s sv. Hildegardo iz Bingena, kateri je dobri Bog razodel, da je svet ustvaril v šestih dneh z Zemljo v geocentričnem vesolju, da bo resnica geocentrizma čimprej zmagala v človeštvu in da bo človeštvo čimprej postalo tradicionalno Katoliško človeštvo.
S tem bo iz široke poti greha in laži, ki vodijo v pekel, prestopilo na ozko pot križa in Resnice, ki vodi v Nebesa. Hvala Ti, po Kristusu našem Gospodu. Amen.